torstaina, toukokuuta 01, 2008

Vappua vietetty...

Kuva: Penturiemua hiekkatiellä.
Kuva: Lydia nauttii metsästä koko ropalla.
Kuva: Säntäilyä sinne tänne.
Kuva: Luntakin löytyy vielä, hyvä on helteessä vilvoitella.
Vapun sää oli mitä kesäisin :)! Olen auringon ystävä!!!! Lähdimme koko konkkaronkka puolen päivän jälkeen metsään, siellä kului todella nopeasti pari tuntia. Pennut nauttivat varmasti joka solulla. Ensin ihmeteltiin sammalia ja muita metsän ihmeitä. Lopuksi käytiin vielä hiekkatiellä kävelemässä ja pentuja ei meinannu saada pois tiellä olleista kuravesilätäköistä.
Iltapäivällä Anna halaili pentuja ja otettiin kuvia... nyt se yhteinen aika loppuu todenteolla. Sitten pestiin ja föönattiin ja leikattiin kynnet huommena lähteviltä pennuilta - vain Roosa säästyi puunaukselta.... mutta edessä on.

Hyvin pennut sietivät käsittelyn, mikäs auttaa. Tantze pisti taas eniten hanttiin. Jo käsitellyt pennut kävivät selvästi vahingoniloisina seuraamassa käsittelyssä olevaa pentua.
Kyllä tuntuu haikealta, vaikka onhan pennuista ollut oma hommansa. Eniten jään kaipaamaan pentujen suurta viattomuutta, uteliaisuutta, luottavaisuutta ja loputonta kokemuksien hankkimista.

Minun pitäisi olla jo nukkumassa, huommena on pitkä päivä. Roosa menee hoitoon Pekan siskon perheeseen, kun me muut käännämme auton nokan Oulua kohti ja päätepysäkkinä pitäisi olla Jyväskylä. Onneksi pennut ovat saaneet jo autossa olosta kokemusta, joten automatka ei tule niille yllätyksenä.

Nyt nukkumaan. Ei oikein tämä juttusuoni kuki nyt, kun mielessä on noi nukkuvat pentuset. Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: