perjantaina, toukokuuta 16, 2008





Kuvat: Käytiin Annan ja partojen torstai-iltana Iin Koiraharrastajien agi tutustumisessa.
Ei sitten mentykkään metsälenkille torstai-iltana.... vaan agitelineille - meinasin unohtaa koko tapahtuman.
Sovimme Annan kanssa ennen lähtöä, että minä touhuan Wilman kanssa ja Anna Ihkun. Anna otti tomerasti Ihkun heti pihalla käsiin ja pyöräilimme vauhdikkaasti n. 4km - tai paremminki painoimme jarrua. Koirilla oli jälleen hurja vauhti päällä. Illinsaareen päästyämme kävimme ensin pienen metsälenkin, että koirat saa jolkotella ja Ihku vähä rauhoittua. Olihan koiratapahtuma ensimmäinen, johon Ihku osallistui.
Yllättävän hyvin alkutohinoiden jälkeen saimme koirat hanskaan - olihan meillä pussilliset makkaraa ja lihapyöryköitä taskussa.
Kun pääsimme vuorollamme tutustumaan telineisiin Ihku oli jo niin tohinoissaan, että nappas Annan kädestä makupalan vähän liian tohkeissaan, meinas mennä sormi mukana. Annalle tuli verinen naarmu sormeen, onneksi ei pahempi ja päästiin jatkamaan telineharjoitteluja. Käskin napata Ihkua ensin kuonolle, ennenkuin makupala annetaan... ja oppihan Ihku kuinka makupala otetaan.
Kyllä Annasta ja Ihkusta touhupari tulee, Ihku ei välittäny minusta ja Wilmasta mitään, vaan keskittyi Annan kanssa tekemiseen. Annasta tulee vielä hyvä koiranohjaaja, niin hyvin se sai Ihkun keskittymään itseensä ja telineisiin. Hyvä Anna ja IHku!!!!
Me käytiin myös Wilman kanssa telineet useaan kertaan läpi ja Wilma oli aivan tohkeissaan... herkuilla oli osansa, mutta hauskaa oli.
Kun muut osallistujat lähti illan päätteeksi makkaranpaistoon, me jäätiin Annan kanssa vielä telineille.
Kotiinpaluu tapahtui yhtä vauhdikkaasti, kuin menomatka - jarrulla seisten, siinäki hengästyy :). Olin aika sippi kotiin päästyämme... Anna ja Ihku ei. Anna kyseli heti milloin menemme seuraavan kerran telineille :). Eiköhän me ennätetä lauantaina käydä seuraavan kerran Illissä.
Lauantaina ja sunnuntaina on Virpiniemessä Saksanpaimenkoirien erikoisnäyttely ja suunnitelmissa on, että menemme sinne Annan kanssa molempina päivinä.

Nyt lähden koiruuksien kanssa Tomia ja Lissua vastaan Oulun rautatieasemalle... olis jo vähä kiire... kirjotusvirheet korjaan myöhemmin...




Ei kommentteja: