sunnuntaina, toukokuuta 13, 2012

Äitienpäivää

 Wilman orvokit.
 Pihlajan silmuja.
 Raparperi heräilee.
 Silmuja.
 Syreenin silmuja ja seittilanka konnalandian reunalla.
 Iijoki tulvii.

 Rantareitin pöytä ja roskis vielä näkyy nippanappa, mutta penkit veden alla.Vihkosaaren pöytä ja penkit tulvan vieminä.
Hyvää Äitienpäivää... toivottavasti päivä on ollut aurinkoinen ja mukava.
Lauantaina sateen tauottua lähdimme sauvakävelylenkille koirien kanssa. Eipä lähtiessä arvannut, että lenkistä tuli tosi pitkä. Innostuimme ehkä vähän liikaa, Pekalla ramppas jalka ja minulla laski verensokeri (suklaa jäi auton hansikaslokeroon). Parrat ei olleet moksiskaan reilun kolmen tunnin ja 13km jälkeen. Vielä jäi sen verran kaivelemaan, että palaan partojen kanssa eiliseen lenkkimaastoon, sinne jäi useita käymättömiä metsäteitä ja vähän pitää katella myös mahdollisia marjamaastoja. Iltaohjelmaksi riitti saunominen ja aikainen nukkumaan meno.
Tänään olen käynyt kuvaamassa tulvaa, pihalla, touhuillut sisähommissa, vaihtanut akvaarioon veden, vienyt Pekan töihin ja illan päättää Kosto –sarja. Ulkona on ollut aurinkoinen sää, mutta tuuli sietämättömän kylmä. Unskilla on ollut vapaapäivä, mitä nyt protestoi tarhassa, kun tytöt touhusi Ihqun kanssa pihalla. Ihqu pääsi myös lenkille tyttöjen kanssa.
Perjantain töissä muuttui suunnitelmat nopeasti, minulla jatkuu vielä kolme viikkoa työt. Voi ehkä sanoa, että hyvin tekemäni työ palkittiin. Kiitos ja kumarrus, otan jatkon iloisena vastaan.
Nyt iltateelle ja telkkarin ääreen.

Ei kommentteja: