keskiviikkona, toukokuuta 30, 2012

Lyhyesti ja ytimekkäästi.

 Palavipöntön alla tuli, pöntössä siiat.

 Juhannusruusu ei vielä kukoista.
 Pihlajassa sentään hentoiset lehdet.
 Syreeninlehdet vielä aukeamatta.
 Poloinen punatulkkunaaras vieraili eilen illalla puolisonsa kanssa pihalla. Naaras oli saanut ilmeisesti jonkinlaisia vammoja, kun toisella puolen oli vain untuvahöyheniä. Kykeni sentään lentämään.

Tämän illan lenkkeilyreitiltä löydetyt korvasienet, joita on jo ennätetty huuhdella vedessä. Huomenna Pekka tekee niistä muhennosta.
Kun olimme illalla Pekan ja partojen kanssa lenkillä, Sari soitti ilosta hihkuen että olivat nähneet lenkillä maakotkan ja ilmeisesti jonkinlaisia kuviakin siitä oli Sari saanut napattua. Kyllä me vielä Sarin kanssa käydään bongailemassa lintuja, sille reissulle ei koirat ehkä pääse mukaan.
Ei mennyt kauaa kun Pekka hihkui... nyt ei ollut kyseessä mikään lintuhavainto vaan korvasienet. Siinä sitten päätettiin että syksyllä lähdetään mökkeilemään johonki päin suomea sienestyksen merkeissä... kunhan minä olen saanut ensin marjastaa. Ei meidän mökkeilysuunnitelmat ole mihinkään loppuneet, se odottaa vain sopivaa ajankohtaa.
Töissä on mennyt hyvin, sain tänään tehtyä juotostestin joka meni läpi.
Säästä en nyt kommentoi mitään, mutta toivottelen kauniita loppukevään päiviä... ylihuomenna siirrymme kesään... ainakin kalenterin mukaan. Suomen kesä on vähäluminen... yritän muistaa.

Ei kommentteja: