lauantaina, toukokuuta 05, 2012

Joli ja parrat yhteislenkillä

 Parrat ja Joli yhteislenkillä 03.05.2012. Ihqu vilvoittelee itseään formuloiden välissä vedessä, siinä kumoutuu luulo ettei snakut vapaaehtoisesti jalkojaan kastele.

Torstaina iltapäivällä käytiin Jolin ja Anun kanssa yhteislenkille. Kovasti olen odottanutkin Jolin tapaamista, pitihän Jolille antaa aikaa sopeutua uuteen kotiin. Jälleennäkeminen oli lämmin, partojen kanssa vauhdikas ja spurttinen. Menimme ensin lähipellolle, jossa koirat formuloi ja ei parrat edelleenkään pärjää Jolille vauhdissa. Jolilla on mennyt hyvin uudessa kodissa. Anu ja Joli on aloittaneet reenaamisen vauhdikkaasti. Toko reenit ja näyttelyharjoitukset aloitettu ja Joli on  ilmoitettu Kempeleen näyttelyyn.
Pelloilta menimme metsään, jossa oli meidän harmiksi lunta paikkapaikoin vielä polviin asti. Lumi ei koirien vauhtia hidastanut ja me yritettiin pysyä niiden perässä. Emme päässeet kiertämään koko metsälenkkiä lumen vuoksi, joten palasimme takaisin pellolle ennen kotiinpaluuta.
Toivottavasti pääsemme toistenkin yhteislenkille ja toivottavasti metsistä sulaisi lumet, että pääsisimme kunnon metsälenkille.

Ei kommentteja: