maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

....elämä jatkuu, mutta...

...kyllä on ollut vaikeaa ja huushollissa kahden sakemannin tyhjät aukot, ei niitä yhteisiä vuosia noin vain pyyhkäistä pois.
Wilma ei ole syönyt muutamaan päivään ja on vetäytynyt kuoreensa, josta se on tempaistava mukavaan tekemiseen. Minun on pakko itsekki piristyä ja ajattelinkin ensin käydä Ihkun kanssa jäljellä. Nyt on hyvä aika aloittaa senki jälkireenit, on satanut ja maasto on sopivan kosteaa. Nyt kun minulla on Pekan auto käytössä, käyn ensin Ihkun kanssa yksin ja myöhemmin haen Wilman ja Lisan ja teen niillekki jäljet.
Ihkun pitää saada keskittyä rauhassa ensimmäiseen metsäjälkireeniin.

Ajattelin laittaa vielä myöhemmin Feisyn ja Indin muistoissa-sivulle omat yksilö lempparikuvat koirista... niissä onki valitsemista. Muistoissa-sivulla kolme ylimmäistä kuvaa on otettu "saattohoito" päivinä ja alemmat parikuvat on otettu edellisinä vuosina.

SM-toko kisat on ohi tältä vuodelta ja järjestelyt meni kuulemma aika miinuksen puolelle mm. tulospalvelun epäonnistumsen myötä. Siellä oli ollut kovasti sekaannuksia.

Olen saanut seuraavaa infoa snakujen osalta;
Snatuserikerhon joukkue sijoittui 13:nneksi yli 60 yhdistyksenskabassa.
Mihan Syysriite "Rita" ja Leena Inkilä sijoittuivat 5:nneksi 100koirakon ALO-luokassa pisteitä oli jotain 190.
Lara sai EVL:ssä 222,5pistettä.
Joukkueeseen kuului siis Marianne Sarimo Rene (of Lejliden Eirene), Marianne Koivisto ja Pimu (Wanhan Purolan Elektra), Leena Inkilä ja Rita (Mihan Syysriite) sekä Tuulikki Kianti ja Lara (Merdico Dinaella).

Ei kommentteja: