tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Herättiin aikaisin, kun Pekka lähti töihin. Ukkosta luvattu tälle päivälle ja pitää tehdä hommia koneella, että saa jotain aikaiseksi jos ukkosenilma tosiaan tulee.
Käytiin sitten eilen koko joukolla metsäjäljellä. Onneksi en sitten lähtenyt ensin yksistään Ihkun kanssa, sillä paluumatkalla autosta alko jarrunesteet vuotaan.
Ennen jälkeä koirat pääsi polskuttelemaan Liesojaan ja formuloivat metsässä, (kun etsin sopivia jälkikeppejä jotka hajustin hyvin kädessä ennen jäljen tekoa), pääsivät vähän höyryjä pihalle.
Tein kaikille jäljet, Ihkulle eka makkarajälki keppeineen, n. 50m, Wilmalle ja Lisalle normaali aloluokan jälki.
Siinä oli koirille häiriötä tarpeeksi, kun yksi työskenteli ja muut kiljui autossa.
Ihku ajoi tosi hyvin ekan jälkensä... selvästi taipumusta jälkikoiraksi. Wilma ja Lisa nosti kaikki kepit, vauhtia piti välillä hillitä kun olivat niin innoissaan. Kaikki palkittiin hyvästä työstä leikkimällä jäljen jälkeen heittelemällä jäljellä olleita jälkikeppejä, se ei ollut uutta edes Ihkulle sillä olen leikkinyt sen kanssa kepin ja tavaroiden tuomista.

Jäi ihan hyvä mieli reeneistä.
Illalla tuli vierailulle Eija, Eroksen (valtava musta Doggi) ja Rocky-Sakemannin kanssa. Meidän partanaamat ovat nähneet koiruudet aikaisemminkin, mutta Eros oli viimme näkemältä kasvanut ponin kokoiseksi ja pikkusen oli mustaparrat ihmeissään. Eros olisi tosi mielellään tehnyt läheisempää tuttavuutta tyttöjen kanssa, mutta eihän ne siihen ihan noin vain suostuneet. Kävimme koko poppoo lenkillä takametsässä ja siellä meni kaikki hienosti, Eroskin unohti lähentelyt oudossa lenkkimaastossa.

Tänään pitäisi saada toi auto remppaan, muuten loppuu ajot. Otan tytöt mukaan ja jos auto jää remppaan, kävellään kotiin. Siinä on vähän lengintynkää tälle päivälle.
Nyt alko niin väsyttään - haukotuttaan - (herätty ennen viittä), kello on nyt 6.20 koirat nukkuu ruokalevolla... taidan lähtä kahveelle ja jatkan sitten hommia... leuvat menee sijoiltaan...

Ei kommentteja: