sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

sitäsuntätä...

kuva.. kukkii se rikkaruohokin.
Muutamana päivän ollut ukkosta ja minulla oli koneesta piuhat irti seinästä... varmuuden vuoksi.
Rollareiden lippu postitettu Tomille *nyyh*.

Perjantaina oli tosi helle päivä, kävin ostamassa koirille isot naudan potkaluut ja saivat järsiä niitä aikansa kuluksi. Olemme käyneet, kun sää on sallinut myös sienestämässä ja mustikoita syömässä. En ole jäänyt marjoja poimimaan metsään itikoiden ja paarmojen vuoksi. Eipä ole moneen vuoteen itikat näin kiusannu meikäläistä, nyt sitten useamman vuoden edestä - inhoan itikkamyrkkyjä enkä niitä ihan heti käytä.

Wimpulan astutus ilmoitus lähti sitten Snautserikerhoon, seuraava juoksu pitäisi tulla kuukauden sisällä.

Eilen illalla tuli katottua MTV 3 elokuva "Jerry Lee Lewis - Great Balls of Fire", joka kertoi pienen pätkän Rock-musiikin suurimpiin legendoihin kuuluvan Jerry Lee Lewis:n elämästä. Elokuvan musikki oli mahtavaa kuunneltavaa ja olen aamun googlettanut tietoa tästä edelleen elävästä lengendasta.

Itseltäni kyseinen lengenda on pysynyt piilossa, ilmeisesti siksi että olen perehtynyt paremminkin mustan musiikin juuriin, mustien esittäminä. Niinkuin eilisessä elokuvssa joku sanoi, Jerryllä oli toinen käsi musta ja toinen valkoinen - veti sen verran hienosti.
"Rock-musiikin suurimpiin legendoihin kuuluva Jerry Lee Lewis saapuu konsertoimaan Helsinkiin kuukauden kuluttua, 27. elokuuta. Suomen-konsertti on sikäli harvinainen, että Lewis konsertoi Euroopassa Helsingin Jäähallin lisäksi ainoastaan Italian Senigalliassa ja Ruotsin Malmössä. Lippujen hinnat ovat 54–64 euroa."
Nykyään 71 vuotias legenda vetäsee konsertin vielä Suomessa - olis kiva päästä kattoon.

Eilen Päivi ja Opri kävi kisaamassa - valitettavasti ilman tulosta -ja minä olin lopputulokseen huomattavasti pettyneempi kuin Päivi. Murehdin tulosta koko illan syömällä ison karkkipussin, en normaalisti karkkia syö ja siitä tulikin sellaiset vatsanpurut, että oksat pois. On tän vuoden karkit syöty.

Nyt päivitysten tekoon.


Ei kommentteja: