maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

...nettiyhteys ei toimi

Ja tässä se "ompa kauhian näkönen kötöstys", yksinkertaisesti - nostin oven pois, pyöräytin vihreää aitaverkkoa oven ympärille ja kiinnitin sen rautalangoilla. Olihan siinä näpertämistä, kun aitaverkko oli hieman leveämpää kuin ovi. Nyt ovessa on kolminkertainen "verkosto" ja saa kelvata. Rocky on pysynyt hyvin häkissä, eikä enään yritä murtautua pois sieltä.

Olin vuorokauden nettipimennossa, koska Soneran laajakaistayhteys ei toiminut. Tein kaikki mahdolliset tarkistukset joita osaan ja Tomi neuvoi lisää selvittäkseni missä vika, modeemissa, koneessa jne.. Just kun olin soittamassa Soneran tukeen (olin jonottanut jo yli puolituntia), sammutin sadannen kerran koneen ja yllätysyllätys yhteys toimi.

Sain Tomilta vinkkiä, että Medipect (reseptivapaa yskänlääke) avittaa keuhkoja puhdistumaan, terva nousee kuulemma ylös vaivattomasti. Pitää kokeilla 10 päivän kuuri, jospa keuhot pääsis eroon ylimääräisestä terva- ja limataakasta. Minulla on kyllä olo ollut mitä mainioin, mutta keuhkoissani on takuulla tarvista pienelle siivousavulle.

Kissat on saaneet hieman kyytiä Rockyltä, mutta pienellä järjestelyllä kissa voivat olla sisällä ja uskaltavat käydä syömässä. Tarkkana saa kuitenki olla, ettei pääset tapahtumaan pahempaa.

Mukavaa alkuviikkoa.

Ei kommentteja: