keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

sää kuin lapsen pylly...

ei koskaan tiedä mitä sieltä tulee.. Eilen aivan huippu lämmin, hieno ilma... tänään on tullut kaatamalla vettä ja välillä paistanut ihanasti aurinko... ja taas välillä rankka vesikuuro.
Eilen ei kyllä ennättänyt paljo nauttia hienosta säästä, vasta iltapäivällä lähdin ystäväni Martan kanssa vierailulle ja herkutteleen. Meitä odotti grilliherkut ja jälkiruuaksi söimme lakkoja niin, että napa paukkui. Ilta kului tosi mukavasti ja saimme kutsun seuraavalle vierailulle, kunhan hirvipaisti on ajankohtainen.

Tämä päivä meni työn merkeissä ja synttäreillä... taas sai herkutella. Hitsi, että joillakin on aivan upea jauhopeukalo - voi loihtia hienoja makuelämyksiä.
Illalla "eksyin" näyttelyharjoituksiin ja nuoren Mara Jämtlanninpystykorvan hihnanpäähä... ja hiki tuli! Mara ei ole vanhennut hihnanpäässä vaan on saanut viettää koko ikänsä vapaana. Arvaahan sen mitä siitä tulee, kun joloppi joutuu hihnaan, ympärillä tuoksuu hyvät nartunhajut... se oli vähän sellaista kuin olisi vetänyt pässiä - jolla on kuono maassa - narussa. Ei auttanut makupalat, ei mitkään. Maran isäntä sai kotiläksyjä ja harjoituksia jatketaan... ja saa olla ahkera että Mara kulkisi hetken näyttelykehässä fiksusti parin viikon kuluttua.

Kun Feisy ei ole nyt tuomassa tyhjiä ruokakuppeja, olen pyytänyt Wilman niitä tuomaan. Ja kyllähän se pyydettäessä ne tuokin. Jos kupit jää lattialle ja minä odotan kuppeja puhumatta mitään, ei Wilma tuo niitä oma-aloitteisesti. Siitä on seurannut, että ruokailun jälkeiset makupalat on jäänyt saamatta.
Tänä iltana Wilmalla petti pokka ja se alkoi kantaa tyhjää kuppia ilman erillistä pyyntöä. Palkkio olikin sitten huippua - ryynimakkaraa - ja kupit tuli alta aikayksikön mulle.

Ihku on sitten piinannut minua koko loppuillan kantamalla vaikka ja mitä vaihtokauppatavarana. Nyt kymmenennen vaihtokaupan jälkeen sanoin että riittää, johon Ihku tyytyi huokaisten.


Nyt Sleep well.

Ei kommentteja: