maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

vielä hetki maanantaita

Tietenki just tänäiltana auto ei ole kotona ja oli aivan mahtava auringonlasku... olis pitäny päästä kuvaamaan Laitakariin *plääh*..piti ihastella pihalta.
Päivällä käytiin taas mustikassa ja löytyipä muutama sienikin.... itikoita oli taas niiiin älyttömästi. Sää oli aivan ihanan lämmin - oikea kesä sää!! Luonnossa on muuten tosi mahtava källäillä, muidenki kuin mustapartojen mielestä.
Snakut ei lähe risteileen mun ja Pekan välillä jos meillä on pitempi välimatka, vaan pysyvät mun lähellä. Feisy risteili meidän välillä ja piti huolen koko laumasta. On ollut taas niin ikävä Feisyä!
Illalla Wilma toi ilman pyyntöä tyhjät ruokakupit ja sai superherkkua - possun suikalelihaa. Ihkudaa kiusas mua sitten loppuillan vaihtokaupparomppeella, oli varmaan niin hyvät palkkiot että kekseliäisyyttä vaihtotavarasta ei puuttunut.

Kävin myös pyöräilemässä ja tervehtimässä vanhaa ystävääni. Jos meinaan lähteä kattoon Rollareita mun on pakko hieman hoikistua. Omistan tasan yhdet privaattifarkut ja tällä hetkellä ne on hiukka liian pienet.. vaikka ostin silloin joskus aikoinani aivan sopivat...

Kauniin auringonlaksun lisäksi katoin TV:stä "Soul Deep - Mustan musiikin tarina" - hyvää musiikkia, vähä harmitti Sam Cooke:n surullinen kohtalo ja nyt vaihtu tunnelma, kun Kylmä rinki on vuorossa.
Sleep well.

Ei kommentteja: