sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

eilen oli hyvä päivä..

Hulda ja Ihku - aikamoiset sisarukset. Molemmat erittäin vahavaluonteisia, mikä on minun se ei ole sinun, mustasukkaisia - tuo on minun ihminen ei sinun. Pari kertaa rähinä meni niin kovaksi, että saimme mennä erotuomariksi. Ekaa kertaa en muista, olisko tullut kepistä tai patukasta riitaa, toisella kerralla Ihku oli Annemarin kanssa sisällä ja me Ollin kanssa yritettiin ottaa Huldasta seisontakuvaa ulkona terassilla. Kun sisarukset pääsi taas yhteen ne oli heti toistensa kurkussa.
Enimmäkseen olivat ihan sovussa ja formuloivat leikkimökkiä ja pihaa ympäri. Ihku ei saanut Huldaa kiinni, mutta aikansa perässä juostuaan kääntyi nurkalta vastaa ja se oli Huldalle tosi ylläri.
Siistin vähän Huldan pitkäksi venähtäneitä korvakarvoja ja sovimme, että kun sopiva aika tulee teen Huldalle konesiistimisen.
Hulda oli käynyt Ollin kanssa muutaman kerran agilityreeneissä, ennen Huldan juoksua ja se kyllä näkyi. Huldalla oli moni tottisliike paljon paremmin hallussa, kuin Ihkulla.
Oikein paljon kiitoksia koko Huldan perheelle kestityksestä ja siitä että sisarukset saattoivat tavat, vaikka häntätötteröllä ottivat mittaa toisistaan. Ihku muuten nukkui koko paluumatkan ja se on ihme jo sinäänsä :).
Ja kuten arvelinki, sain melkoista sapiskaa Wilmalta kun palasimme kotiin. Pekka kertoi Wilman maanneen ensin liiterin edessä tielle tuijottaen, oli sitten siirtynyt petäjän juurelle passiin, sisällä makas etutassut sohvan selkänojan päällä ikkunoista tielle tuijottaen.
Torniosta haettu akvaariovalaisin löysi paikkansa ja on tosi hyvä.
Ja ihanaa, Päivi sai Oprin kanssa VPG1 tuloksen. Minulla petti jo pokka, kun ajelin Kemistä kotiin ja soitin naapurille jonka tiesin olevan kisapaikalla... ja just oli tulokset selvillä ja tulos varmistunut.

Upea tulos, kun tietää miten paljon Päivi satsaa harjoitteluun eikä anna vastoinkäymisten lannistaa. Tulos on juhlimisen arvoinen asia, ehdottomasti.

Ja Akun lonkissa ja kyynärpäissä ei ainakaan kuvaava el.lääkäri todennut mitään huomautettavaa.

Sunnuntai päivä on kostea ja vain muutama aste lämmintä. Olen asettanut muutaman tavoitteen tälle päivälle. On löydettävä yhdet töppöset, kahdet isot Fiskarsin sakset (kaikki minun jäljiltä hukassa) ja yhden akvaarion vettä pitäisi vaihtaa. A
lkuillasta koirien lenkitys ja erittäin hyvää plussaa jos saan tehtyä vielä tietsikkahommia.
Joten ei ku hommiin.

Ei kommentteja: