perjantaina, lokakuuta 19, 2007

takaumia perjantaiyönä klo 2.33...

Ensinnäkin, aurinko paistoi piiiitkästä aikaa, kun ajelimme Ouluun keskiviikkona iltapäivällä hakemaan kevereilta telkkaria. Pekalla rauha maassa, kun on TV mitä töllöttää :).
Torstaiaamusta heti hommia koneella, puolen päivän aikaan lähdimme lenkille pienten ämpäreiden kera ja poimimme vähän mehukkaita puolukoita koirien kirmaillessa.
Loppupäivä menikin sitten hyvässä seurassa pullakahvia (meillä saa pullakahvit - oikeaa pannukahvia, jos tuo pullat tullessaan) juodessa ja isoimman akvaarion viikkorutiineissa. Akvarutiini sujui jouhevasti, kun oli pari innostunutta kaveria apuna.
Illalla pääsi Wilma ja varsinki Ihku näyttämään temppujaan ja sitä riehakkaampaa minäänsä. Olemme muuten Pekan kanssa saaneet aika reikäpään tuosta Ihkusta - pitäskö olla huolissaan :)? Taitaa olla niin, että kun ittellä liikkuminen jäykistyy ja jalka ei nouse enään niin koreasti, laitetaan koira asialle.... mene ja tiedä.
Annan kanssa suunniteltiin, että koska ens viikolla on koululaisten syysloma lähdetään jäljen ajoon koiruuksien kanssa. Toivotaan edes hieman aurinkoisempia ja kuivempia kelejä.

Pekka kävi hakeen iltapäivällä minulle matkatv:n Oulusta - vanha ja huollettu ja takuukin oli annettu... Kun Pekka lähti töihin, en voinut vastustaa vaan viritin tv:n heti tuohon näytön viereen. Liekkö johtunut digiboxista (blondi), näyttö otti sellaisen häiriön, että siirsin tv:n toiselle tasolle ja heti auttoi.
Nyt olen vain nauttinut töitä tehdessä, parast aikaa teeveestä tulee (kuuluu) yöradio ja tulee hyvää musiikkia.

Tänään selvis joidenki käytöstä poistettujen telkkareiden kohtalo, vielä löytyy käsistään käteviä telkkarin korjaajia joiden jäljiltä vanhat kojeet pääsee "uusiokäyttöön" täysin toimivina.
Ja mitä tapahtui meidän entiselle telkkarille??? No, se pääsi paloharjoituksen harjoituskappaleeksi Iin Palolaitokselle - kunniakas loppu... toivottavasti. Vielä pitäisi hankkia yksi digiboxi, ettei meille tule riitaa kumman telkkarissa toi ainokainen on.
Koiruudet ovat nukkuneen autuaana vauhdikkaan illan jälkeen ja nyt pistän minäkin pillit pussiin... kohta pitäisi herätä pirteänä perjantaipäivään.

Hyvää huomenta!

Ei kommentteja: