keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

kotisivujen ulkoasun värit vaihdettu....

...nyt on kello jo niin paljon, etten kehtaa sanoa. Innostuin muokkaamaan sivuston värimaailmaa uuden yläkuvan mukaan. Kuva ei ole mitenkään hääppönen, pitkästä aikaa otin eilen kuvia ja säädöt oli mitä oli - päin mäntyä.

Vaikka pitäisi olla jo untenmailla, laitoin vielä yhden kupillisen kahvia tippaseen. Pitää käydä noita sivuja läpi, että kaikki on Ok. Toi värinvaihto ei ole ongelma käy simpplisti, sukutauluihin pitää muuttaa yksitellen värit.
Kun vaihdan yläkuvan, otan siitä kuvankäsittelyohjelman väripipetillä värinäytteitä ja niistä muodostuu sivuston kulloinenki värimaailma.
Linkki-sivun linkit tarkastettu, Reiman sivut eivät näkyneet, olisivatko muokkauksessa? Piritta Pärssisen linkki toimii jälleen - käykää tutustumassa, siellä on paljon mielenkiintoisia linkkejä. Lisäsin muutaman linkin -nartun valeraskaudesta, -uroksen eturauhasvaivoista ja -SLO-kynsisairaudesta - Suomeksi ja Englanniksi. Googlettamalla löytää aiheesta kuin aiheesta hyviä linkkejä - suosittelen.

Tänään käytiin partojen kanssa hihnalenkillä "kylänpinnassa", hyvää vaihtelua parroille päästä tutkailemaan uusia hajuja. Kun kaveri kävi kyässä, Ihku esitti melkein kaikki osaamansa temput.

Minun koneella työskentely on joskus tosi takkusta. Juuri kun olen aloittanut naputtelun, Tursake hyppää näytön eteen tai kävelee näppäimistöllä. Minä luovutan ja silittelen sitä aikani, otan syliin ja kehun kovasti. Jos vahingossakaan katson näyttöä, Tursake ojentaa etutassun ja tarttuu yhdellä kynnellä minua poskesta kiinni, no silittely jatkuu. Jonkin ajan kuluttua ehdotan Tursakkeelle ulos menoa ja käyn aukaiseen ovet - ei lähde ulos. Yritän "karkottaa" kissaa seuraavaksi kampaamalla sitä ja selvittämällä sen takkuja - ei tehoa läheskään aina. Seuraavaksi käyn tarkistamassa, että kissojen ruokakupeissa on ruokaa ja laitan lisäksi jotain herkkua, kutsuen Tursaketta syömään. Jos saan kissan houkuteltua syömään, juoksen äkkiä koneelle ja toivon että saan jatkaa työskentelyä. Ei mene kuin hetki, kun Tursake raapii ovea pyytäen ulos, taas pitää nousta työn äärestä.

No ei auta - kissa pitää päästää ulos ja ajattelen että nyt tuli työrauha. En varmasti ennätä kuin istahtaa, kun ovelta kuuluu jälleen raapimista - sieltä on sisään pyrkimässä Noitanokinenä. Jälleen ruokakuppien täyttäminen ja äkkiä koneelle. Jos Ihku ei tule tuijottamaan viereen jokin lelu suussa, niin ovelta kuuluu taas raapimista - pomppaa ylös ja päästä Tursake sisälle... siinä vaiheessa pikkasen jo harmittaa. Sanon Ihkulle jossain välissä, että ei nyt ja huokaisen - jospa nyt sais keskittyä työskentelyyn... turha toivo.. Noitanokinenä pyrkii ulos syötyään vatsan täyteen - katti ulos ja jupisen itsekseni. Nyt on jo raskaat askeleet, kun palaan koneen äärelle ja toivon ettei Tursake tule taas näytön eteen.... tämä juttu on tosi ja melkein jokailtainen... viimmeksi tänä iltana.

Nyt nukkumaan, tänään on koulutusta joten pitää olla skarppina. Hyvää Yötä.

Ei kommentteja: