torstaina, lokakuuta 11, 2007

raskaan päivän ilta...

... väsyttää armottomasti, kello on 1.53 tulimme just kotiin. -kävin koiruuksien kanssa hakemassa Pekkan kotiin työreissulta.
Viimme yönä nukuin 4h, aamusta koulutukseen, oli muuten pikkusen jäiset tiet ja kuulemma on sattunut paljon onnettomuuksia. Koulutuksen vetäjä oli ajanut aamulla 20 km matkaa yli tunnin. Koulutuksen jälkeen kävin pizzalla ja sitten palaveriin. Palaverin jälkeen käytin vanhaa ystävääni asioilla ja pidin seuraa.
Kotona odotti pirteät koiruudet häkissä (ulkotarhassa) ja ei ku puhelu Piksulle, että lähtiskö Lisan kanssa lenkille.
Ennen lenkkiä ennätin tehdä vähän aikaa hommia koneella. Teimme parin tunnin lenkin, tosi reipasta kävelyä pitkin metsäteitä. Ilta ennätti pimetä, koirilla ei ollut edes vilkkupantoja kun pimeässä palasimme autolle. Koiruuksilla oli hauskaa, rilluttelivat ja tutkivat mielenkiintoisia tuoksuja ja kirmailivat sulassa sovussa jälleenäkemisen ilosta. Niiden sopu oli paljon parempaa nyt, kun asuvat eri katon alla - yhtään kertaa ei Wilma tai Lisa pullistellut kuka on pomo.

Olimme kotona vasta puoli yhdeksän aikaan, annoin koirille ruuan ja itse korvasin lenkillä kuluttamani kalorit kahvikupposella ja parilla munkilla. Koirien ollessa tyytyväisenä ruokalevolla yritin torkkua teeveetä katsoen, ei tullut uni joten tein pari päivitystä ja sitten Tursake tulikin "terrorisoimaan" siihen asti, kunnes lähdimme Pekan hakuun.

Nea soitteli, että Akun lonkka- ja kyynärpääkuvaukset ovat lauantaina ja ennen sitä olisi silmäpeilaus.
Nyt on pakko kömpiä sänkyyn, huommena tiedossa työhommia ja siivousta - huusholli on taas kuin pyörremyrskyn jäljiltä.
Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: