sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Aurinkoinen Sunnuntaiaamu...

Kuva 8.9.07 Masi ja tytöt.
Eilen Suvi ja Hessu kävi kattomassa härdellisnakuja ja partatytöt saivat herkkuja tuliaisiksi.... vielä on muutama kaula jäljellä :).
Päivi tuli reenien jälkeen ja mukan oli kuin olikin IHKU-Masi, hitsi että siinä on komea ja mukava otus. Masi oli ehdottomasti sitä mieltä, että Lisa ja Ihku tuoksuu mielenkiintoiselle. Masi oli niin sankan ihailijajoukon piirittämänä, että se ei ennättänyt kuin häntääheiluttaen kulkea pihalla partojen seuratessa. Koska Tursake oli saunassa päiväunilla, Masi pääsi myös sisälle kahvittelun ajaksi. Taidan ryöstää ton Masin Päiviltä ja napsauttaa siltä pallit pois ja pidän sen sit ittelläni... ei häiritse partojen juoksut... Ei vaiteskaan se olisi kohtuuton teko Masille, antaa pitää pallinsa ja olla oikea uros!
Päivin kanssa ennätettiin ottaa Oprista ja Wannista muutama seisontakuva ja huonompia seisontakuvia on nähty, joten voimme olla tyytyväisiä kunnes parempia saadaan napsittua.
Sunnuntai valkeni koleana, mutta aurinkoisena. Koiruudet ovat ruokalevolla ja eiköhän me suunnisteta päivän aikana puolukkaan. Pitäisi myös käydä katsastamaan, mikä karpaloiden sato on tänä vuonna. Karpalo-puolukkahyytelö on niin hyvää, että vie kielen mennessään.
Koirien nyppimis-siistimisprojekti on edennyt. Perjantain siistin Lisan korvat loppuun, nypin hieman Wilmaa - korvat on vielä siistimättä ja Ihkun korvista on siistimättä vain reunat. Lisalla ja Wilmalla on kesäisen (vai oliko se kevättä - ei muista) koneella ajon jälkeen runkokarva epätasaisen pituista. En enään ikunakuunpäivänä aja itse koiralta runkokarvaa 3mm terällä ja myötäkarvaan. Saan varmaan kunnolla siistittyä niiden karvan vasta keväällä, kun kaikki karva on kunnolla kasvanut nyppimispituuteen.... joutuvat olemaan siihen asti kuoppaisessa ja mäkisessä karvapeitteessä.
Nyt pitäisi saada työhommia tehtyä, ennenkuin lähdetään raikkaaseen ulkoilmaan.
Mukavaa Sunnuntaipäivää ja rentoilkaa sekä ulkoilkaa!

Ei kommentteja: