tiistaina, syyskuuta 04, 2007

vähän ennen nukkumaan menoa...


Kuvat: Laitakarista tänä iltana (tiistai).
Väsyttää totaalisesti, olen heränny jo klo 5 aikaan tekemään koneella hommia. Eilinen päivä meni myös töitä tehdessä - koko päivä, illalla kävin Lisan kanssa muutaman kilometrin reippaan kävelylenkin, muuten istuin aamusta iltaan koneella.
Tänään pyöräilin työpaikalla mutkin, sit vietiin koiruuksien kanssa Pekka töihin ja palatessa poikkesimme metsälenkille. Kun olin antanu koiruuksille ruuan ja valmistauduin jatkaan työskentelyä, koirat pörräs ja touhus jatkuvasti jotain joten luovutin, vein koirat häkkiin ja otin vapaaillan.
Ajoin yksin Laitakariin kattomaan auringonlaskua, vaikka ei ollut mitään viitteitä, että siitä tulisi jonkin näköinen. Oli vain pakko päästä yksin ja rauhalliseen paikkaan ihan itekseen. Ei edes hermostuttanut, että autosta voi loppua polttoaine, kun merkkivalo paloi... eikä onneksi loppunutkaan.

Pari tuntia käppäilin rantsulla, kävelin aallonmurtajalla, istuskelin ja tietty kuvasin. Olisi pitänyt ottaa kahvia termokseen niin ilta olisi ollut enemmän kuin täydellinen. Ei ristinsielua lähistöllä, ei tarvinnut kytätä mitä koirat tonkii, sai vain olla.
Vaikuttaisi, että Ihku aloittaa juoksua ja kaikki koirat ovat kuin sähköiskun saaneita. Sinkoilevat sinnetänne... sähköä on nyt ilmassa ihan selvästi ja se on moninkertaistanut snakujen refleksit.
Nyt koiruudet nukkuu ilmeisen tyytyväisinä ja minä teen niille seuraa. Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: