keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

piiiitkästä aikaa....

Kuva: Ihku heinäpellolla 25.10.07.
Päivät menee niin, ettei perässä meinaa pysyä. Sunnuntaina ulkoiltiin 4 tuntia, kävimme kolmessa eri paikassa ja koiruudet pääsi tutustumaan uusiin metsäalueisiin, poron hajutkin tuli tutuksi. Lisan juoksu alkoi maanantaina, Wilman juoksua odotellaan - siinä se on hollilla.

Olen täydentänyt kalaparvia. Tiikeribarbeja on nyt 13 kpl ja nyt niitä on riittävästi. Hain kalaparvi täydennystä harrastajilta, kun liikkeissä ei ollut niitä. Sain täydennystä myös Neontetroihin, nyt niitä on 26 kpl, Inkkareita on nyt 11 kpl, Piikkisilmiä 5 kpl... luulin että olen kurkkua myöten täynnä akvaariohommia, kun sain väsyneenä akvaprojektin tehtyä... mitä vielä... innostus vain kasvoi ja oli mukava vierailla harrastajien luona ja nähdä erilaisia akvoja ja kaloja.


Eilen oli mitä ihanin syys sää ja lorvimme muutaman tunnin koiruuksien kanssa metsässä ja pelloilla. Tänään Wilma pääsee formuloimaan pyöräilyreissulle Haminalle. Ihku ja Lisa saa jäädä punapyllyisenä häkkiin, niitä ei viitti ottaa mukaan koska joutuisivat olemaan kytkettynä kaupan edessä... siinä voisi ohikulkevat uroskoirat saada hepulin.
Jostain syystä oli taas kova ikävä Feisya ja Indiä liikkuessamme syksyisessä luonnossa ja näin silmissäni niiden kirmailua kauniissa heinäpellossa. Pelto oli niiden yksi lempparipaikoista.
Snakujen pörhistelyt toisilleen vähenty kuin seinään, kun Ihku aloitti juoksun. Nyt formuloidaan ja jytytään sulassa sovussa ja Wilmakin on käyttäytynyt kuin nuori pentu - haastaa Ihkua toistuvasti leikkimään.

Nyt pitää aloittaa valmistelut Haminan reissulle, pääsee nauttimaan kauniista ja vuoden aikaan nähden lämpimästä säästä.


Ei kommentteja: