lauantaina, syyskuuta 01, 2007

nukkuvia koiria...

Wilma unessa
Lisa unessa
Ihku unessa
Vuorokausi ennätti vaihtua jo lauantain puolelle ja muutaman tunnin kuluttua digi-aika valtaa maan. Koiruudet ei sitä sure, vaan nukkuu autuaana...ainakin meillä. On se jännä, miten meitä vedätetään oikein olan takaa tässäkin asiassa. Hankkia nyt helkkarin digi-boxi jos meinaat katella niitä jatkuvasti haukuttuja tv:stä tulevia uusintoja ja huonoja ohjelmia.
Ja kansa ostaa ja katsoo tai vaikka ei katsoisikaan tai jos jää katveeseen eikä näe. Kaikki ei ole samanarvoisia.
Odotan mielenkiinnolla, millaiset seuraamukset asiasta seuraa.

Minua ei kiinnosta yksikään politiikkaa käsittelevä ohjelma ja kanava vaihtuu välittömästi, jos ruutuun ilmestyy poliitiikko puhumaan ei mitään. Nyt kun näytön vierestä poistuu tv, voi tulla joidenki ohjelmien kohdalla vierotusoireita, mut eiköhän siitäkin selvitä ajan kanssa.

Perjantai oli Wilman päivä, otin sen aamulla mukaan kun lähdin asioille ja sitten lähdimme sieneen Lisan ja Ihkun jäädessä häkkiin.
Wilma on kyllä oikea luottokoira, ei sotke itseään mihinkään paksoihin ja oltiin missä vaan kaukana autosta ei tarvi kuin sanoa, että lähdetään autolle niin suunta on heti selvillä.

Oli mukava samoilla metsässä Wimpulan kanssa pari tuntia, Wilma pääsi myös hakemaan Pekkaa töistä ja pikkasen oli leuhkana.
Ihku pääsi Pekan kanssa iltalenkille ja lauantai on sitten Lisan päivä.

Nea oli käynyt katsomassa Ihkusta uusia kuvia ja kyseli, että onko Lisalla tosiaan noin pitkä kuono-osa, mitä kuvissa näyttää... on Ihkulla on pitkä kuono-osa ja se taitaa olla Wilmasta huomattava parannus - rodunomaisempi. Eikös se ole niin, että jalostus menee silloin oikeaan suuntaan, kun "tytöstä (pojasta) polvi paranee"?

Mut nyt nukkumaan, että jaksaa herätä aamulla "ihmisten aikoihin" ja ihmettelemään näkyykö töllöstä mitään.
Hyvää yötä!

Ei kommentteja: