maanantaina, syyskuuta 10, 2007

Maanantai ilta...

Kuva: 9.9 - syksy tulee toivottavasti komean ruskan merkeissä.

Sunnuntaina suunnistetiin puolukkametsään ja eiköhän innostuttu lopuksi vielä sienestämään.... oli aivan ihana aurinkoinen ja lämmin ilma. Otin koiruuksien kanssa marjastuksen rennosti, välillä kuvasin ihania sammalia, syötiin marjoja ja heittelin keppiä - aika harvinaista herkkua koirille. En halua koirista ns. "keppihulluja", mutta silloin tällöin pidän yllä niiden huomion keskittämisen itseeni kepin kanssa.
Tänä aamuna käytiin aamulenkillä ja iltapäivällä saivat naudan potkaluita kaluttavaksi - tein yllärilöydön pakastimesta, oli tullut joskus ostettua useampi luupussi pakkaseen. Nyt koirat nukkuu, saivat myöhään iltaruuan kun Päivi ja Aleksi kävivät vierailulla koiruuksien kanssa.... Masikin pääsi taas pyörähtään meidän pihalla.
Pitää hattua nostaa Päiville, kun jaksaa lähteä työpäivän jälkeen reenaamaan koiria tänne asti. Vain lyhenevä päivä asettaa rajoituksia iltareeneille.

Hyvähän mun oli sanoa ennen Digiaikaan siirtymistä, että voisin luopua koko töllöstä... nyt riudun tosi kovien vieroitusoireiden tuskissa, kun näytön vieressä ei kökötä televisio auki. Tulee oltua tosi vähä koneella, vaikka hommia olisi mitä tehdä. Jospa se tästä lähtee menemään, eihän minulla aina ole ollut töllöä tuossa vieressä joten pitää vaan sinnitellä.

Ja taas on ajankohtaista etsiä pitkiä aluskalsareita sekä muita talvivaatteita esille, ettei tule vilu. Pihlajanmarjoja ei muuten ole ainakaan meidän pihlajiin tullut, tuleekohan runsasluminen talvi..

Huolestuneena olen kuunnellut yhtä akvaarion ulkosuodatinta, se hörsii jostain ilmaa. Toivottavasti kestää seuraavaan viikkovedenvaihtoon.
Blogissa näyttäisi alkavan huoltokatkos, joten pitää lopetella ennen sitä. Koiruudet pääsee mun viereen nukkumaan ens yöksi, kun Pekka on töissä.
Hyvää yötä!

Ei kommentteja: