tiistaina, tammikuuta 15, 2008

...ähkyssä ja unohtunutta pulinaa...

...voi surku, en ole syönyt lämmintä ateriaa kuin ööö viimme keskiviikkona viimmeksi. Tänään kävin ostamassa kaupasta tuoresalaatin ja nyt olen aika kipee. Maha on suurempi kuin maapallo ja tosi kipee, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis... näin se menee.
Mutta olen aivan unohtanut kertoa, kun en mielellään muistele viimeistä painajaismaista ajomatkaa Etelä-Suomeen... minähän näin Nean luona Wilman tyttären (Ihkun siskon) Zaran ja perheen. Zara oli todella karvaltaan täysin erilainen kuin puli Ihku, mutta näytti olevan yhtä säpelö kuin siskonsa. Zaralla ja Ihkulla on ehkä aika saman mallinen pää ja kaula, mutta kulmauksia Zaralla löytyy vaikka muille jakaa. En voi olla ajattelematta, kuinka hauskaa sisaruksilla luultavasti olisi jos pääsisivät yksiin - vauhtia ei ainakaan puuttuisi.
Outi ja Arttu, sekä Lettu Ritan ja Ronjan kanssa olivat myös Nealla - olishan sitä mielellään tavannut pirteämmässä ja vähemmän kiireisessä tilanteessa, mutta minkäs teet.
Katja ja Ramses ovat jo kotona - terveisiä Saksaan :)!

Nyt yritän sulatella maapalloani ja toivoa että olo tästä vielä helpottaa - oli meinaan raastettua raakaa kaalta siinä salaatissa - se lienee syynä olotilaani.

Ei kommentteja: