tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Huomenta Kankaanmetsäntieltä...

Kovasti haukotuttaa vielä ja en ole juonut aamu kahviakaan vielä... ja tämä Nean kone näyttää herjaavan mun murresanoja :). Pitää siis yrittää kirjoittaa fiksusti :))!
Matka meni nopeasti ja mukavasti. Olimme niin hyvissä ajoin liikkeellä, että ennätimme poiketa velipojan luona kahvilla.
Loppumatkalla ajoin jo varmaan ihan väsymyksestä johtuen harhaan, muistin Nean ajo-ohjeista vain joka toisen lauseen. Perille kuitenki päästiin turvallisesti.
Eilen Akuutista soitettiin just ennen kuin lähdimme Katjaa ja Ramsesta vastaan lentokentälle. Wilma proku oli aivan alkutekijöissään - joten ei ole ainakaan mennyt ohi.
Tänään meillä on Wilmalle prokuaika Mäntsälään eläinlääkärille. Tulos saadaan tänään, joten tietää taas missä ollaan menossa. Wilma on kovasti kiinnostunut Ramseksesta ja päin vastoin, mutta ei ole vielä ihan se H-hetki käsillä.

Eläinlääkäriltä lähdemme ajeleen Hesaa kohti Tomin luo. Kunhan Wilman tulos saadaan katsotaan sit mitä tehdään. Voi olla, että Wilma jää tänne Nean luo ja suunnitellaan sit, miten se saadaan kotiin.

Ramses on komea ja reipas otus ja Katja tosi mukava. Wilma ja Ihku on hurmannu ne täysin.... paitsi Ramses yrittää välillä häätää Ihkua pois, kun se häiritsee sen ja Wilman hellustelua.
Kyllikki-käppänä on täysillä messissä mukana, ei jää heikommaksi isompien jaloissa. Kävin eilen Wilman, Ihkun ja Kyllikin kanssa lähimetsässä lenkillä. Tämä Nean ja Peten koti on aivan mahtava - tilaa on ja ympärillä on metsää missä koirat voi himputella.
Annalle special-terkut ja kiitokset tästä blogi-osoitteesta - muistin tunnarit, mutta en sitä tärkeää osoitetta. Ja tiedän, että kalat on hyvässä hoidossa :).
Eilen satoi tänne muutama sentti lunta, joten maa on valkoinen.

Nyt aamukahveelle ja toivottelen mukavaa päivän jatkoa.
Täältä riijuu-reissulta, Tuula, Wilma ja Ihku!


Ei kommentteja: