torstaina, tammikuuta 03, 2008

...tv:ssä pauhaa mustalaismusiikki...

Tultiin jokin aika sitten koiruuksien kanssa iltalenkiltä. Ensin saatettiin Anna kotiin ja paluumatkalla teimme lenkin pimeään metsään ja koirat sai himputella vapaana.
Tänään olen käynyt ottamassa "sähköiskun" hiuksiin, että kehtaa lähteä sunnuntaina ajelemaan "maalikyliin". Suunnitelmat tällähetkellä on, että huommena käytän Wilmaa prokussa, jonka tuloksen saan maanantaina - tämä on mun ihan tietoinen valinta. Saan maanantaina tietää mikä on ollut perjantain tilanne. Jos huomisen testin arvo on lähteny nousemaan, siitä voi päätellä mikä se on maanantaina. Jos huomisen arvo on vielä liian alhainen, ennättää maanantaina ottaa uuden prokun etelä-suomessa. Rahaahan siinä palaa, mutta käytetään nyt testimahdollisuudet kunnolla, kun siihen on mahdollisuus. Ei näitä pitkänmatkan riijuureissuja voi ainakaan meikäläinen tehdä näppituntumalla, vaikka kuinka osais seurata juoksun kehittymisen - tehkööt sen viisaammat ja parempionniset.

Ihan mielenkiinnolla odotan reissua, vaikka tiedän että talvikelit voi matkan varrella olla monenmoiset. On mukava nähdä Nea pitkästä aikaa ja tietty heidän uusi koti ja valkoinen käppänä vie varmasti sydämmen - taidan pihistää sen kainaloon lähtiissä. Sit toivottavasti ennätän poiketa matkan varrella veli-pojan perheen luona, Tomin luona olis myös tarkotus kävästä - yöpyä - ja vaikka ja mitä.

Nea näkee Ihkun - hmmm, ei ole Ihku ennättänyt kasvattaa vielä nypittyjen kinttukarvojen tilalle pitkiä karvoja ja muutenki se on puli, kun ei ole kauaa kun nypin sen. No, on Nea enneki nähny keskenkasvusia koikkelisnakuja.

Anna ja Ihku lähtee huommena mukaan Wilman "proku" reissulle Ouluun. Ajateltiin näyttää koiruuksille kävelylenkin verran kaupunkielämää ja tietty me käydään myös eläinkaupassa kattelemassa kaloja.

Ongelmia viimme päivinä on ollut Wolkkarin jäätyvästä keskuslukituksesta - joskus pääsi hyvin autoon, mutta ei ulos ja päin vastoin. Pekka ennätti onneksi hoitaa sen asian kuntoon - ja lukkojen pitäisi pelata ainakin seuraavaan vesisateseen ja pakkaseen. Tietsikka taitaa sanoa itsensä irti pikkuhiljaa, on saanut tehdä säätöä jos jonkinlaista. Kiitän luojaani nörtti-pojastani, joka on uskomattoman pitkämielisesti jaksanut auttaa ja neuvoa - jälleen kerran. Harmittaa aivan vietävästi, etten suuntautunut tietsikka alalle yhdessä Tomin kanssa - nyt se on myöhästä.

Mut nyt nukkumaan, aamulla pitää olla Akuutissa klo 10.40. Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: