tiistaina, tammikuuta 15, 2008

...palautumista...

täällä tosiaan yritetään elpyä raskaasta viimme viikosta ja vieläkin on tosi töttöröö olo. Silmät on kuin Särellä ja ihan kuin hiekkaiset.
Eilen aamulla venyttelin ja verryttelin, vein koirat ulkotarhaan ja iltapäivällä töihin - kuten joka päivä tällä viikolla.
Annan kanssa illalla värkkäilimme taas akvojen kanssa - miten se nyt menikään... ensin piti haavia muutama uusi Plätypoikanen - joita olikin muutama kymmenen (ei edes yritetty laskea niitä, ettei tule allergia-näppyjä), sitten imuroitiin kotiloita - joita oli varmasti satoja (konnat sai herkullista iltapalaa) - sitten piti lisätä akvaan vettä - joka tulvi lattialle asti. Pienestä askareesta voi siis kehittyä loppujen lopuksi oikea tulva, mutta hauskaa meillä oli :).


Illan päätteksi teimme potkureilla Annan saattoreissun ja koirat sai irroitella tosissaan. Wilma elpyy vielä raskaasta riijuureissusta, mutta havahtuu välillä touhuun mukaan Ihkun kanssa. Ihkulla on entinen energia tallella - sitä ei hetkauta reissut tai hoidossa olot. Se oli eka kerran hoidossa ja hyvin oli Lisan kanssa mennyt ja muutenki uusi tilanne oli otettu reippaasti vastaan. Oli se vähän ihmetellyt, kun Lisan luona oli Tursakettakin suurempi kissa.

Maanantaiaamuna sai muuten hieraista silmiä ihan kunnolla. Ulkomittari näytti -14 astetta pakkasta - illalla oli pakkasta enään pari astetta ja tänä aamuna ollaan jo plussalla.


Yritän saada vielä jotain järkevää aikaiseksi ennen töihin lähtöä ja jatkan elpymistä... tosi asia on, että mitä enenmmän tulee ikää sen hitaammin palautuu reissuista. No, tää meidän huusholli ja lemmikit vaatii kyllä osansa ja hoitonsa oli väsynyt tai ei - joten aivan laiskana ei voi palautua.

Muuten, kun lauantai-iltana olin täällä Tursakkeen kanssa kahden, se kulki perässä ja maukui. Kaipasi takuulla puuttuvia koiria. Viimme yön kissat ja koirat nukkui minun kanssa ja vähän oli aamulla minulla selkä kipeenä - otukset oli vallannu parhaimmat paikat ja minä heräsin sängystä aivan poikittain ja todella mutkaisesta asennosta. Noitanokinenä nukkui jalkojeni päällä Ihkun kanssa ja ei tosiaan ollut mikään ihana herätys.
Eiköhän se tästä taas lähde päivä sujumaan omalla painolla, joten mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja: