tiistaina, tammikuuta 01, 2008

Oikein, oikein antoisaa Uutta Vuotta 2008!

No niin, vuosi on jälleen vaihtunut... niin se aika menee.

Eilen pyörähdimme Pekan kanssa aamusta Oulussa ja tuliaisena pari Tiikeribarbin poikasta ja sähkövatkain.
Päivi tuli Perran kanssa vierailulle iltapäivällä ja kävimme porukalla kunnon lenkillä, meikäläinen tepasteli sauvakävelyä. Wilmalle oli tärkeintä metsätien laidassa olevat hajut ja olla porukan johtotähtenä. Ihkudaa formuloi sielunsa kyllyydestä ja härnäs Perraa. Huolimatta ohuesta lumikerroksesta ja tamppautuneista jäljistä, tie oli edelleen paikkapaikoin erittäin liukas.

Ilta meni jälleen ylensyödessä, mutta käytiin sentään välillä koirien kanssa ihailemassa tähtitaivasta ja revontulia
rakettien paukkuessa. Koska Ihkulla oli energiaa vaikka muille jakaa, herkuttelun lomassa leikittiin sisällä taistelu- ja noutoleikkejä. Vielä ennen nukkumaanmenoa käytiin koiruuksien kanssa pikkupakkasessa lenkillä ja koirat sai olla irti.
Rakettien ampuminen alkaa aina vaan aikaisemmin. Joka ikinen päivä kuului rakettien pauke, sen jälkeen kun raketteja alettiin myydä. Rakettien ampuminen jatkui aamuyöhön saakka ja on vielä tänäänki pauketta kuulunut.

Minulla on edelleen vain yksi mielipide raketeista - niihin tuhlatut rahat voisi sijoittaa paremminki.
Niin ja siirsin Nean sivut uuteen osoitteeseen eilen illalla, joten ei pelkää herkuttelua ja juhlintaa.

Päivi on tänään lähteny Etelä-Suomeen astutusreissulle - turvallista matkaa ja toivottavasti reissu ei ole turha. Ei mene montaa päivää ennenkuin me lähdetään Wilman ja Ihkun kanssa reissuun ja tietty peukutusten kanssa.

Nyt vois juoda kolmannen kupillisen kahvia ja katella mille alkais - pakkasta on n. -10 astetta - lenkillä vois käydä tai jotain.

Mukavaa Uuden Vuoden ensimmäistä päivää!

Ei kommentteja: