torstaina, tammikuuta 10, 2008

...raskaan päivän ilta...

...pää tosi pökkyräisenä ja iltaan on selvitty... kyllä se tästä taas lähtee sujumaan.
Iloinen puhelinsoitto iltapäivällä Nealle - Wimpulan juoksu kehittyy ja H-hetki on jo kynnyksellä. Nyt ei tarvita enään prokutestejä - vain peukut pystyyn että Wilma kelpaa Ramsekselle :).
Ihku on ollut aika ajoin hieman pihalla ilman Wilmaa, kun saatoimme Annaa tuli taas Ihkuun elämää ja se pimpelipompeli loikki kotipihalla entiseen malliin.
Vaihdoimme veden suurimpaan avaarioon Annan kanssa ja minulla pääsi taas vesiletku liitoksesta irti ja vettä lensi iloisesti eteiseen ja tuulikaappiin - tekevälle sattuu.
Kissat ovat selvästi iloinneet minun kotiintulosta - ovat viihtyneet sisällä ja ovat nauttineet ostamaani broiskun filettä.
Lunta on satanut koko päivän, säätiedotus on luvannut lauhtuvaa - minä odotan toiveikkaana että ei tarvis alkaa huommena lumitöihin - lauhtus ja lumi katoaisi vesilätäköiksi - ei vaiteskaan :). Huommena on varmaan parempi olo ja lumen pukkaus tekee vain hyvää ennen töihin lähtöä.
Nyt jatkan vielä hommia ennen nukkumaan menoa - pitää orjentoitua joa alitajunnassa Wilman hakuun ja kotihommat pitää tehdä sen mukaan, koska Pekka ei tule kotiin viikonlopulla.


Perjantai on toivoa täynnä.

Ei kommentteja: