perjantaina, tammikuuta 04, 2008

perjantai-ilta...

Todella hyytävässä säässä kävimme Oulun reissun. Akuutissa jouduimme hetken odottamaan ja loppujen lopuksi verikokeen otti apulainen, kun lääkäri oli myöhässä. Ei haitannut ollenkaan, sillä kokeen ottaminen sujui mallikkaasti ja nopeasti.
Akuutin jälkeen otimme molemmat koirat ja lähdimme Annan kanssa käveleen Haukun paikkaan. Tai ei sitä juuri kävelemiseksi voi sanoa, koirilla oli niiiin paljon kaikenlaisia mielenkiintoisia hajuja haisteltavana ja me palelimme pysähtyen joka helkkarin tolpan juureen, kadunkulmaan, ja mihin vaan missä oli postia edellisiltä nelijalkaisilta kulkijoilta.
Haukun paikassa koiruudet olivat kuin Liisa ihmemaassa, Ihku ihastui maaoraviin, jota olivat todella rohkeita ja mukavan näköisiä otuksia isossa häkissä. Kattelin koiruuksien kanssa kala-altaita sillä aikaa, kun Anna kävi tutustumassa muihin myymälässä oleviin eläimiin. Ja eihän sitä ilman tuliaisia lähdetty tälläkään kertaa, koirille siansaparot ja possunkorvia, minulle 3 albiinomonnista, nyt niitä on yht. 8 kpl ja ne on todella eloisia veitikoita.
Oli siellä myös aivan upean värinen pleko (oranssit pallo-kuviot), jonka olisin kyllä myös huolinut mukaan, mutta hinta oli suolanen - 60 euroa!

Liekkö johtunut (selistystä) siitä, että aamu oli todella vauhdikas (ennätin tiskata, imuroida ja luututa keittiön lattian ennen Ouluun lähtöä), kun kävelimme Annan kanssa "aamupalalle" Oulun keskustaan ihmettelin, että miten koirille myytävät saparot ovat suoria eivätkä kippurassa. *Hitsi että naurattaa vieläki* oma tyhmyys - onneksi Anna valaisi, että kippurahännät on elävillä sioilla - no valkenihan minulle tietenki heti 'henki pois saparo suoraks' logiikka.

Joopa joo, on se helkkarin mukava ja vapauttavaa möläytellä välillä ihan tosi tyhmiä ja olla blondi.

Ei paljo nautittu city-elämästä - "aamupalan" jälkeen kävimme Suomalaisessa kirjakaupassa katsomassa Koira-kirjatarjontaa. Kalliita olivat ja minun mielestäni valikoima oli todella pieni ja vaatimaton.

Sitten hipsimme pikavauhtia autoon ja äkkiä takas Iihin. Oli kyllä puhetta, että seuraava tutustumiskäynti tehdään Maikkulan Mustiin & Mirriin, Wilman ultrausreissun yhteydessä n. kk kuluttua.

Iltapäivällä kävin grillä syömässä,(ettei vain Joulun aikaan hankittu pömppömaha katoa), kaupassa ja yritin myös vanhan ystävän luo käymään, mutta hän ei ollut kotosalla.

Pakkanen oli tänään alimmillaan -17 ja leivinuunia tuli lämmitettyä ihan kunnolla. Olen aika-ajoin miettinyt myös reissuun lähtöä, mitään en ole kuitenkaan laitellut valmiiksi - onhan tässä vielä huominen päivä aikaa.

Nyt blondi lähtee nukkumaan koiruuksien kanssa - lauantai menee Tulosjulkaisun parissa ja jos sää vähän lauhtuu pitää koiruuksien kanssa käydä kunnon lenkki, että jaksavat matkustaa sunnuntaina.


Oikein hyvää yötä!

Ei kommentteja: