lauantaina, tammikuuta 12, 2008

Taas raskaan päivän ilta...

Kuva: Annan kanssa haavitut... oliskohan kaikkiaan 18 Plätypoikasta, pieniä ja vähän isompia.
Aamusta tein rästipäivityksiä ja sitten menimme Ihkun kanssa ulos - kolasin maailman raskainta lunta, jota oli satanut n. 10 cm... vähintääki. Ihku yritti olla kovasti kaverina pomppien kolan päällä.
Välillä "huolsin" autoa, tarksitin ja lisäsin nesteitä ja öljyä.
Heti lumenkolauksen jälkeen lähdimme lenkille; Ihku, Lisa, Anna, Piksu ja minä. Talsimme lumessa keskellä metsää, välillä vaihdoimme maisemia - vielä syvemmälle metsää ja kaikkiaan olimme lenkillä n. 2h. Ja sen jälkeen olimme kaikki rättiväsyneitä.
Muuten meni ihan putkeen, mutta autoa peruuttaessa tai pysähdyksissä tuli öljyn haju, kurkistin konepellin alle olin unohtanut laittaa öljysäiliön korkin kiinni - onneksi se oli pysynyt öljysäiliön päällä matkassa mukana.
Kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja lähdimme Annan kanssa tankaamaan autoa ja kävimme samalla syömässä pika-aterian.
Kotiin palattuamme Ihku käpertyi nukkumaan ja me aloitimme pyydystämään Annan havaitsemat Plätypoikaset poikasaltaaseen. Siinä vierähti loppuilta ja oli aika "palauttaa" Anna kotiin ja Ihkun vein Piksulle hoitoon.
Nea soitteli illalla ja kertoi, että siellä lempi leiskuu kiivaasti ja tosissaan - jopa niin, että erotettujen lempiväisten keskustelu on häirinnyt yöunta. Hyvä että ottavat tosissaan, Ramseksella on ollut ainakin antoisa Suomenvierailu.

Mutta, aika vierii ja kello käy - olisi enään vajaa 4h aikaa nukahtaa. Tarkoitus on lähteä klo 3 Wilman hakuun - auton nokka kohti etelää ja ei voi muuta sanoa, kuin että Herran haltuun että olisimme Wilman kanssa turvallisesti kotona huommena alkuillasta.
Evääksi reissuun olen varannut oikeaa asennetta (?), 1 1/2l Coca Colaa, vesipullo, karkkipussi, 1l Gefilusmehua (ananas-porkkana) ja jos jaksan tehdä ennen lähtöä vielä muutaman voileivän - eiköhän se siinä ole.

Ei muuta ku hyvää yötä ja toivotaan siedettävää keliä.

Ei kommentteja: