lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Hyvää naistenpäivää

Annan ottama kuva: Reima ja Ihkudaa etsii heitettyä keppiä 7.3.2008.
Oi, eilen oli aivan ihana ensimmäinen kunnon kevättalven aurinkoinen ja lämmin (+-0) päivä. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja puhdas uusi lumi säkenöi.
Anita ja Reima tuli käymään ohikulkumatkalla ja kävimme pikaisesti Hiastin jäällä - johon oli valitettavasti paikka paikoin noussut hieman vettä.
Iltapäivällä kävimme Annan kanssa ostamassa Pointista Wilman pentulaatikkoon sopivia alustoja, jotka odottaa nyt pestyinä käyttöä. Seuraava kohde oli kirjasto, josta lainasimme 12 kpl akvaario ja koirakirjoja. Yksi kirja jätettiin myös etsintään, jos löytyy saan sen kaukolainauksena. Hieno systeemi tuo kaukolainaus (maksaa 1 euron) ja kirjastossa oli todella hyvä palvelu - vähä henkilökuntaa nauratti meidän kirjamäärä :). On ilmestynyt Suomen suosituimmat koirarodut (114 eri rodusta) -kirjakirjasarja, jossa kerrotaan rotukohtaisesti rodun ominaisuuksista, sairauksista ja vaikka ja mistä. http://www.unelmalemmikit.net/kauppa/product_details.php?p=1685
Kirjasarjassa on ilmestynyt snautsereista riiseni ja kääpiösnautseri kirja - ei snautseri..... odotellaan.

Wilma on nyt päättänyt, ettei huvita lähteä autoilemaan tai mantteli päällä lenkille. Siitä huomaa ihan pihaliikunnassa, että liikkuminen ei enään ole kovin hupaisaa, pitää kulkea jalat hieman levällään ja ilmeisesti painon tunnetta on jo jonkin verran vatsassa. Tunsin aamulla ensimmäisen kerran pennun liikkeet - en kyllä aiemmin ole tunnustellut sillä mielin. Huommena aloitamme Wilman lämpöjen mittauksen.
Tämä aamu valkeni kipakassa pakkasessa, mittari näytti klo 7 aikaan - 20 pakkasta.
Tämän päivän ohjelmaan kuuluu akva-rutiinit vedenvaihtoineen - Plätyurokset siirretään erilleen naaraista tai pääsevät kalojen taivaaseen, leivinuunin lämmitystä, siivousta ja jos pakkanen lauhtuu - kuten on luvattu lähelle nollaa, kampaan Wilman ulkona tiheällä pohjavillakammalla - sitten on tarvittava siistiminen tehty ennen penikointia.

Nyt päivän hommiin, että sais jotain aikaiseksi.

Ei kommentteja: