sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Amazing Race:n jälkeen...

Kuva: Lapsilla ja Ihkulla hauskaa Saikanväylällä 21.3.2008
Kuva: Punainen narttu joutunut tyynyksi, kuvattu 22.3.2008.
Nyt on sunnuntain teeveen katselukiintiö täytetty.
Blogissa on ollut muutaman päivän tauko tukkoisen olon vuoksi, on tullu tehtyä vain välttämättömät ja huonosti nekin. Anna kävi kaverina akvaariorutiineissa - oisko ollu torstaina, torstai-iltana tuli Pekka ja Tomi perjantai-iltana. Päivistä on muistona vain suunnaton väsymys ja huono olo, kova nuha, kurkkukipu ja päänsärky. Olen muistuttanut zompieta raahustaessani haamuna huushollissa ja ääni on ollut kuin maan alta... sopii tunnelmaan. Pääsiäiseen en ole mitenkään valmistautunut, ja tulihan se ilman hössötystäkin. Perinteisesti Pääsiäinen on vietetty ulkoillen, ulkoillen ja ulkoillen... nyt näin tällä kertaa.

Perjantaina uskaltauduin lähteen nuotiointi reissulle, oikein hävettää kun ajoimme autolla mahdollisimman lähelle nuotiopaikkaa Saikanväylälle lähelle merenlahtea. Ei olis jaksanut yhtään enempää kävellä. Ihku sai formuloida lasten kanssa ja innolla näyttää Ihku lähtevän lasten puuhiin mukaan. Lauantain pysyttelin sisällä ja vasta illalla kävin saattamassa Annan Ihkun kanssa.
Tänään olen pysytellyt sisällä, en lähtenyt edes nuotioimaan Tomin, Pekan ja Ihkun kanssa. Paleli koko päivän ja pää oli kipeänä. On tullu napsittua Buranaa ja se helpottaa hetkeksi oloa.
Wilma huolehtii pennuista tunnollisesti, käy ulkona tarvittaessa ja tulee muistuttamaan jos ruoka-annos on vähääkään myöhässä. Pentujen painot ovat nousseet hyvin, tänään vain pienin narttu oli 690g, muut lähelle 800g. Painoissa voi olla vähän heittoa riippuen siitä, onko pentu ollut aterialla ennen punnitusta vai ei.
Olen tänään pikkuhiljaa tehnyt Jettyspoof's Schwarz-pennuille oman sivun ja kuvasivun. Pitäisi muutenki muokkailla sivujen sisältöä, mutta saa jäädä myöhemmäksi.

Jos ette katso Sydämen asialla TV-sarjaa (Heartbeat), tai katsotte, mutta ette pidä roolihahmosta Claude Jeremiah Greengrass (Bill Maynard) - älkää klikatko seuraavaa linkkiä, sillä siellä laulaa kyseinen henkilö - http://www.youtube.com/watch?v=tquf2k2cVyg ja laulaakin hyvin :), ainoa auringonpilkahdus tässä zompie-elämässä.
Hyvää Yötä, vielä on yksi Pääsiäispyhä jäljellä.

Ei kommentteja: