tiistaina, maaliskuuta 18, 2008

Voi ei... taas lentsua pukkaa..

Kuva: narttupentuja nokosilla 18.3.08.

... joka paikkaa särkee - luut on kipeenä, nuha, kurkku kipeä ja pää on kuin "Haminan kaupunki". Aamu alkoi hunajaveden juonnilla... jokohan vois juoda kahvia kupillisen. Lohduttaa hieman, että tiedän etten ole ainoa lentsuinen tässä maassa.

Punnitsin aamulla pennut ja pienin narttu (vaalean punainen nauha) on 480g, kaksi narttua 500g, punanauhainen narttu 520g ja uros 520g - joten ei mitään hämminkiä painon kehityksessä.
Kaikkien pentuarvaukseen vastanneiden kesken arvonta suoritetaan tänä iltana. Ilmoitan voittaneille henkilökohtaisesti.
Wilma järjesti minulle ylimääräistä hommaa.. tilannehan on se, että en vie Wilmaa väkisin ulos, vaan se pääsee tarpeilleen kun pyytää. Eilen minun piti lähteä käymään kaupassa ja kysyin siltä lähteekö käymään ulkona, Wilma ei korvaa lotkauttanut.
Kun tulin kotiin en huomannut mitään ihmeellistä, Wilma köllötti pentujen kanssa kuten lähtiessäni. Meillä on kamarin oviaukossa metallieste, ettei muut lemmikit pääse häiritsemään pentulaatikon elämää. Kun illalla kömmin sänkyyn, huomasin että Wilma on käynyt pissalla siihen. Tupisin ittekseni muutaman ärräpään, mutta Wilma ei noteerannut sitä mitenkään... makoili tyytyväisenä pentulaatikossa, kun roudasin petivaatteita pesuhuoneeseen. Nyt mietin kuumeisesti kuinka saan paksun petarin pestyä ja kuivatettua. Peitteen ja lakanoiden kanssa ei ole ongelmia, ne pyörii pyykkikoneessa.
Ärsyttää tuossa pentujen valokuvaamisessa salamavalo. En ole vielä löytänyt sellaista säätöä kamerastani, jolla saisi kuvia makkarin nurkassa olevasta pentulaatikon sisällöstä kuvia ilman salamavaloa. Pentulaatikkoa valaisee yksi spottivalo ja se ei riitä valokuvaamiseen valoksi. Huoneessa on kyllä ikkuna, mutta se näyttää itään ja ikkunan takana varjostaa isot petäjät, joten valoa ei tule tarpeeksi ikkunasta.
No, ei mene kauaa kun pennut viipeltää muissaki huoneissa ja ulkona, joten kuvia vielä saadaan.

Lentsutonta päivän jatkoa!


Ei kommentteja: