torstaina, maaliskuuta 13, 2008

No nyt se H-hetki lähestyy...

Wilman lämpö oli aamulla laskenut ja yöllä se kävi kerran kakalla ja pissalla. Aamulla klo 6.20 heräsin siihen, kun Wilmä ähisi mun korvaan ja sillä oli ulos kiire.
Uskoisin, että Wilma aloittaa penikoimisen illalla / yöllä. Toivottavasti penikoiminen menee yöksi, ettei pentujen syntymäpäiväksi tule 13.3 - ei mitenkään taikauskoinen :)!
Ihkun juoksu alkoi eilen ja niinhän oli odotettavissakin paksukorvaisuudesta ja hajumaailmaan keskittymisestä päätellen.
Ihkulle on varattu pakasteeseen tuore naudan potkaluu, jonka se saa ulkotarhaan järsittäväksi. Saa nähdä miten Ihku reagoi, kun Wilman penikoimisen aikana ja sen jälkeen sitä ei päästetä kamariin... saa haistella vain sieltä tulevia tuoksuja ja kuunnella ääniä.
Sää on kostea ja pilvinen, piha on erittäin jäinen ja märkä. Linnuille on tullut jo kevät, laulavat niin kauniisti ja moniäänisesti - ilmainen konserttielämys kun vain viittii istuskella ulkona.
Nyt vain toivotaan että kaikki menee hyvin ja että Anna pääsee kätilöksi.
Päivään kuuluu Wilman seurailun lisäksi työhommia ja kaupassa on pakko käydä jossain vaiheessa - pitäähän Wilmalle hakea hyla vispikermaa ja -raejuustoa, paistijauhelihaa, hedelmäsokeria, kananmunia... ja kaikkea muuta yötä varten. Kätilö(t) tarvitsevat myös kunnon eväät, että jaksavat valvoa :).

Mukavaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja: