perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Wilman pentulaatikko kasattiin...

Kuva: Annan tuoma tuliainen - poro, joka laitetaan kattilan ja kannen väliin. Kiitos :)!

...eilen illalla Annan kanssa ja se onnistui meiltä "blondeilta" erittäin hyvin :). Ei tarvi värjätä hiuksia ruskeaksi.
Melkoinen yllätys oli, kun kömmin nukkumaan eikä Wilma tullut sänkyyn perässä. Piti nousta ylös ja tarkistaa missä se viipyy. Wilma köllötteli tyytyväisenä pentulaatikossa, vaikka siellä ei ollut alustoja juuri minkään vertaa.
Aamulla Wilma köllötti vieressäni sängyssä, mutta pentulaatikko on nyt selvästi testattu ja ilmeisesti hyväksi havaittu.
Illalla Ihkudaa pääsi potkukelkan vetoon, kun käytiin saattamassa Annaa ja vauhti oli melkoinen. Me Wilman kanssa lyllerrettiin perässä hiljaisemmalla vauhdilla. Ihkudaa toimi esimerkillisesti, kun matkan varrella pihasta pääsetettiin todella epäsosiaalinen koira (Austraalianpaimenkoira) täydessä vauhdissa olevien Ihkudaan ja Annan perään. Ihkudaa ei ollut vauhtia hidastanut vaan ärähti ja koira oli hypänny Ihkun yli, Annan karjaisu sai irtokoiran palaamaan kotiaan kohti. Sen seuraaava kohde oli Wilma, onneksi ennätin varautua, otin Wilman lyhyelle hihnalle ja potkasin kohti hyökkäävää koira ja karjuin rumasti. Koira paineli kyyryssä edemmäs, mutta teki muutaman kerran hyökkäyksiä Wilmaa kohti. Omistajasta en viitti sanoa edes mitään, oli sen verran omistuista käytöstä, jopa meikäläisen mittapuun mukaan.
Sama koira on muutaman kerran yrittänyt hyökkäystä kiertäen selän taakse, kun olemme kulkeneet talon ohitse, joten tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Toivottavasti viimeinen, ettei tarvi ottaa virkavaltaan yhteyttä. Kyseiselle koiralle en ikinä käännä selkääni, sillä tiedän sen purreen ihmistä.

Mutta, päivän työt odottaa, ensin Ihku ulkotarhaan ja sitten voi päivä alkaa.
Mukavaa Perjantaipäivää ja huommena vietetään sitten Kansainvälistä naistenpäivää.

Ei kommentteja: