maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Vettä sataa kaatamalla...

Kuva: Annan ottama hieno kuva Partamonninaaraasta kuuvalon loisteessa.
Niin, maanantai ilta ja vettä sataa kaatamalla - ei voi kuin huokaista.
Wilma on ollut tänään hieman rauhaton, vaihtaa paikkaa ja ähisee, ruoka ei maistu entiseen tapaan. Mittasin lämmön ja se jököttää edelleen 37.8 paikkeilla, joten ei tapahdu vielä mitään varmaan muutamaan päivään.
Alkuillasta innostuin ottamaan autosta koirahäkin pois, jotta saisin potkurin autoon. Päätimme lähteä Annan ja Ihkudaan kanssa potkurointireissulle metsätielle. Lähtöä valmistellessa Wilma oli sitä mieltä, että haluaa mukaan. Vähän siinä arvoin ja lopulta Wimpula pääsi mukaan.
Ensin kävelimme pikkumatkan Wimpulan kanssa ja sitten jatkoimme matkaa autolla Annan jäädessä Ihkudaan kanssa potkuroimaan. Ihku ei tajunnut ensin ollenkaan mikä on tarkoitus, koska se ei nähnyt meitä mäennyppylän takaa. Loppumatkan auton luo Ihkudaa tulikin sitten sellaisella vauhdilla, että pysähdys oli äkkinäinen ja Anna lensi nurin potkurin kanssa. Annan kovanonnen polvi sai taas tällin, mutta onneksi ei käynyt pahemmin.

Muutaman kerran siirsin autoa ja Ihkudaa sai vetää kyllikseen potkuria ja Annaa hyväluistoisella tiellä.
Wilma oli koko loppuajan autossa ja vaikutti tosi tyytyväiseltä saadessaan olla mukana menossa - vaikkakin autosta tilannetta seuraten.
Katson nykyisin telkkaria aika vähän, koska minulla ei ole enään sitä tietsikan vieressä. On pakko siirtyä olkkarin puolelle jos meinaa telkkaria katsella. Oli pakko karsia sähkölaitteita, koska kaikki tökkelit ei mahdu enään useampaankaan jakorasiaan. Tänään oli Täydellisten naisten ilta - jonka normaalisti katson, nyt se jäi hopealle kun Teemalta tuli Rocin seitsemän elämää. Telkku.com kertoo sarjasta "Uusi 7-osainen dokumenttisarja rock-musiikin historiasta Osa 1/7: The Birth of Rock. Blues-pohjainen rock 1963-1970. The Rolling Stones, The Who, Bob Dylan, Cream...Tuotanto: BBC".
Ohjelmaa katsoessa vahvistu tunne, että vaikka pidän vähän kaikenlaisesta musiikista - en pidä Folkista. Nyt odottelen sarjan seuraavia jaksoja ja Täydelliset naiset jää kattomatta *valintoja*.
Tietsikalla ollessa kuuntelen Ylen Areenan suoria radiolähetyksiä tai kiinnostavia ohjelmia... esim. Knalli ja Sateenvarjo kuunelmista tulee hyvälle tuulelle :). Parast aikaa soi maanantai-iltainen Bluesministeri ja sehän sopii minun korville paremmin kuin hyvin.

Uskomatonta mutta totta, Ihkudaa on ollut illan rauhallinen - taisi saada likka kerranki tarpeeksi liikuntaa.

Tiistaina työhommien jälkeen saamme "vieraita" - Päivi tulee Masin kanssa vierailulle. Ihku saa nyt yksin omia Masin, Wilman kattoessa korkeintaan ikkunasta pihalle toisten touhuja.
Joten nyt pää tyynyyn, koirat herättää kuitenki heti kuuden jälkeen. Hyvää Yötä!

Ei kommentteja: