keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Keskiviikkoaamua...

Lentsu jatkuu ja jatkuu... Pekka lähti maanantaina töihin terveyskeskuksen kautta, sai lääkkeitä mukaansa että pystyy oleen töissä.
Minä olen tyytynyt vielä näihin kotilääkityksiin, hunajaa, mustaherukkamehua, yskänlääkettä jne..
Ulkona raikas pakkasää, pakkasta -18 joten ei ilman pakkasia päästy tästäkään talvesta. Wilmalla on lenkillä ollut mantteli ja mietin monesti mitä se muistuttaa lyllertäessään manttelinsa kanssa. Toissailtana hoksasin, että Maija mehiläistäpä hyvinnii vaikka mantteli on perus harmaa väriltään. Jos päivällä paistaa aurinko, pitää Wilma Maija mehiläinen ikuistaa valokuvaan.
Kantavan nartun maha pitäisi "pudota" alas n. viikkoa ennen penikoimista ja innolla odotan kyseistä muutosta. Anna on hiihtolomalla ja ei ole nähnyt kohta viikkoon koiruuksia. Mielenkiinnolla odotan Annan kommentteja, kun hän tulee viimeistään huomenna käymään. Ihku on uskollisesti odottanut Annaa joka ilta.
Wilman (ei Ihkukaan säästynyt siistimiseltä) siistiminen on tehty ja viikonlopulla pitäisi koota pentulaatikko. Se on pakko sijoittaa makuuhuoneeseen, koska on aika mahdoton suojata "Tomin huoneessa" kaikki tietsikan ja akvaarioiden sähköjohdot.

Pitää varmaan lähteä tiputtaan toinen kupillinen kahvia, että piristyisi. Se, että onko siitä apua siihen tunteeseen kuin aivojen tilalla on vain limaa, jää nähtäväksi.

Oikein mukavaa päivän jatkoa.

Ei kommentteja: