lauantaina, huhtikuuta 19, 2008

Aikainen lauantaiaamu...

... ja huushollissa kaikki hyvin. Pennut ovat sanomalehden silppurointihommassa syötyään aamuaterian. Tuntuu, että niiden ruokahalu on kyltymätön. Vaikka Wilma imettää niitä edelleen muutaman kerran päivässä ja saavat ruokaa nelisen kertaa päivässä... voisivat enemmänkin syödä. Eilen punnittiin pennut ja roosa oli 2.1kg, muut 2.3-2.4kg.
Melkoisia möllyköitä. Kolmen päivän matokuuri on jälleen menossa, mutta ei ainakaan vielä ole huonontanut ruokahalua.
Ulkoilu on melkoista vahtimista, pennuilla on suun paikalla imurinputki... kaikki kelpaa maisteltavaksi. Toivotaan, että sää lämpenee muutamalla asteella ja tuuli tyyntys, pentujen olisi hyvä himputella enemmän ulkona.

Nyt täytyy tunnustaa, että toissailtainen, viimmeöinen ja vielä tämän aamun koneella olo aika menee pelkästään musiikin kuunteluksi. No huhhuh, minulla on ollut nuoruudessa varmaan romanttinen kausi sillä yksi lenppareistani oli

Engelbert Humperdinck (myönnän en osaa lausua saatika kirjoittaa nimeä ilman lunttaamista). Nyt olen kuunnellut Youtubesta Engelbert:stä kaiken mahdollisen... vielä on paljon kuuntelematta. Ei ole montaa vuotta, kun löysin jostain hänen konserttiäänitys CD:n ja ostin sen myös. Nyt pitäis saada e h d o t t o m a s t i lisää, lisää hänen musiikkia.
Kyllä Luoja on varutanut miehen komealla äänellä, ei voi muuta sanoa... siinä jää Tomppa toiseksi, ovat erityyppisiä esiintyjiä ja laulajia.
Mutta ei auta, nyt on riennettävä päivän touhuihin ja kyllä on pakko uskaltaa laittaa tuli leivinuuniin.


http://www.youtube.com/watch?v=rCZO9xeYA8g&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Qe_1B1P9Bw4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=xYLEYm6BWoc&feature=related

Ei kommentteja: