torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Jääpuikkoja....

Kuvat: Jääpuikkoja kuvattu 9.4.2008.Eilinen sää sai aikaan jääpuikkojen esiinmarssin.

Pentulaatikosta on nyt sitten otettu pois yksi reuna. Pennuilla on laatikossa makuu- ja sanomalehtialue. Hakeutuvat itse laatikkoon nukkumaan. Pennuissa on alkanut erottaan persoonia. Uros ei häntäänsä turhia heiluttele, astelee ylväänä ja itsevarmana huushollissa, välillä kiusaten ja selättäen narttuja. Valkoinen on tutkimusmatkailija, sen löytää varmimmin kaukaisimmista nurkista tutkimusmatkalta ja häntä heiluu. Punainen, vihreä ja roosa ovat oikeita ilopillereitä, hännät heiluu iloisesti ja tulevat välittömästi kun niitä kutsuu ja tykkäävät olla sylissä.
Pehmolelut saavat kyytiä, niitä purraan ja puijuutettaan ja raahataan ympäri keittiötä. Eilen pennut pongasivat karhupedin eteisessä ja kuin yhdestä päätöksestä kävivät siihen nukkumaan.
Ihku ja Wilma katsoi haikeana, että missä me nyt nukutaan.
Eilen näin sellaisen ihmeen, kun pentulaatikko oli vielä kokonaisena Wilma imetti pentuja, seisoen niin että takapää oli ulkopuolella laatikkoa ja etupää sisäpuolella. Kaksi pentua imi laatikon ulkopuolella ja loput laatikon sisäpuolella.
Pentujen el.lääkäritarkastus on 28.4 Akuutissa ja sen tekee Kaisa Wickström.
Jouduin tekemään pennuille uudet kaulanauhat, kun entiset kävivät vähän pieniksi.
Nimet on nyt päätetty ja ne ovat;

Schwarzer König - uros
Schwarze Tatze - narttu
Schwarze Magie - narttu
Schwarze Lydia - narttu
Schwarze Kurve - narttu
Kennelliitossa on kuulemma ruuhkaa ja mielenkiintoista nähdä ennättääkö rekkarit luovutukseen. Vaikka asiasta en mitään tiedä, hassua että Kennelliito irtisanoo porukkaa, kun työmäärä ei ainakaan ole vähentynyt.
Miten sitä eilen uutisissa puhuttiinkaan, työressi aiheuttaa unettomuutta ja altistaa sairauksille.
Ja nyt hommiin, joka ei aiheuta ressiä ja unettomuutta :).

Ei kommentteja: