sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Sunnuntain viimeiset minuutit....

Sain just tehtyä koosteen etusivulle Annan kanssa päivällä ottamistamme pentujen kuvista. Ei ole ollenkaan helppo kuvat noin nuoria pentuja, mutta kun ei ota ihan tosissaan ja Annalla riitti pitkää pinnaa kuvata. Pennut saivat palkaksi etupäässä ruokamössöään ja kuvaussessiot eivät olleet pitkiä yhden pennun osalta.
Minun ääneni on ollut edelleen kateissa, joten siirsin pentujen laatikon päivällä keittiön ja olohuoneen rajamaille. Ens yön saan nukkua pitkästä aikaa viileässä makkarissa ja ikkuna raollaan. Pennut eivät olleet moksiskaan siirrosta ja saivat heti tuntumaa imurin, sähkövatkaimen ym. ääniin - eivät välittäneet uusista äänistä ollenkaan.
Wilma pääsi tänään taas pienelle lenkille altaalle ja loppupäivän köllötteli todella tyytyväinen Wilma pentuja hoitaen. Ihku (kyseessä tietenki Ihku eikä Lisa) ei juuri lenkki rasittanut, mutta siihen on tyytyminen.
Anna innostui leipomaan Mokkaruutuja sillä aikaa, kun minä imuroin ja luutusin (konttasin) lattiat. Pennut pääsevät aina hereillä ollessaan lattialle huusholliin tutustumaan ja tarpeilleen. Oppivat tosi nätisti tekemään sanomalehdelle, kun laatikko on jaettu puolet makuualustaan ja puolet sanomalehtialueeseen.

Lattialla on vanhoja räsymattoja ja sanomalehteä, nyt illalla himputtelivat jo olohuoneen ja eteisen puolella. Ovat tällä hetkellä vielä "mäyräkoiran" näköisiä ja päät näyttää todella raskaalta niiden himputellessa pitkin lattioita.
Motoriikka on vielä hakusessa, hyökkäykset sisarusta kohti voi päättyä kuperkeikkaan ja ihan eri suuntaan kuin oli ilmeisesti tarkoitettu. Hännät heiluvat iloisesti, syliin yritetään kiivetä ja hiton terävät hampaanalut (pahvinaulat) ovat ilmestyneet suuhun ja niitä on mukava kokeilla joka paikkaan.
Maanantaina saavat vielä matolääkkeen, paistijauhelihaa sekä kermaviiliä saavat edelleen pari kertaa vuorokaudessa ja hyvin maistuu.
Nyt jatkan vielä päivitysten tekoa, sitten nukkumaan ja aamulla aikaisin Oulussa käynti... joten Sleep well!

Ei kommentteja: