keskiviikkona, huhtikuuta 23, 2008

Päivät hurahtaa vauhdilla...

... niin ettei meinaa perässä pysyä. Melkoista tasapainoilua, pentujen, työn ja huushollin pyörittämisen kanssa. Pennut määrää paljolti päivän järjestyksen, mutta niiden touhuja voi ohjailla paljon oman aikataulun mukaan. Aikainen aamu meni pentujen tahtiin, ruokailu, ulkoilu ja seurustelu. Nyt keräsin ne pentutilaan ja saan siivota rauhassa ja aloittaa sen jälkeen työhommat. Sitten on taas edessä pentujen ruokailu jne..
Tälle päivälle luvattiin sadekuuroja ja jos sataa en vie pentuja ulos, sillä lämmintä ei ole kuin pari astetta ja tuulee. En halua pissatulehduksia pennuille, hommaa on ihan tarpeeksi jo ennestään.
Pentujen valveillaolo aika on viimme päivinä lisääntynyt ja virtaa riittää. Huusholli on melkoinen näky formuloiden jälkeen. Sanomalehdet ovat löytäneet uuden sijainnin ja niiden silppuja on joka paikassa.
Pissa ja kakka osuvat silloin tällöin paperille, joskus paperilla on vain tassut ja tarpeet tulee lattialle tai matolle ja joskus ulos... hyvää yritystä löytyy, mutta eihän se aina onnistu. Pennut pääsevät ulos useita kertoja päivässä säävarauksella, mutta aina ei voi joka heräämisen jälkeen niitä ulos päästää. Olen lohduttautunut sillä, että paljon on pentueita, jotka ei pääse ulos kertaakaan ennen luovutusta.
Joten en lupaa sisäsiistejä ja koulutettuja pentuja maailmalle, mutta paljon niiden kanssa touhutaan, saavat olla vapaana huushollissa, ulkoilla ja saavat paljon paljon rakkautta ja jutustelua seurustelun merkeissä.
Nyt odottelemme Nean ja Katjan vierailua, pentutrimmausta ja eiköhän sitten viimeistään ratkea minne päin kukin pentu matkustaa Vapun jälkeen. Nartut ovat niin tasaväkisiä, että jos itse pitäisi tehdä päätös minkä niistä valitsee, niin ei osaisi ainakaan tässä vaiheessa.
Anna on kuumeessa, joten pennut saavat tyytyä minun seuraan. Annalle pikaista paranemista!
Kiitos Annikille tuliaisista ja toivottavasti paluumatka meni hyvin - tosi lyhyen yön jälkeen.
Valokuviakin on yritetty ottaa, mutta ne epäonnistuivat... syyksi selvis likainen linssi.
Nyt päivän touhuihin ja pidän peukkuja että pennut nukkuisivat nyt kunnon unet. Mukavaa keskiviikkopäivää!

P.S
Maanantaina auto piti viedä korjaamolle ja on siellä edelleen - isompi jarruremppa. Tivotaan että saan sen viimeistään perjantaina... muuten olen lirissä.
sama

Ei kommentteja: