torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Untenmailla...

Kuva: Pennut untenmailla yöllä 17.4.08.
Niinhän siinä taas kävi, että heräsin jokin aika sitten sohvalta kun Wilma herätti. Ruokin pennut ja istuskelin lattialla pentujen hääriessä ympärillä. Kannoin pennut yksitellen omaalle pedille nukkumaan, vein kakkapaperit roskikseen ja nyt Ihku odottelee, että milloin pääsee makuuhuoneeseen nukkumaan.
Huommena pennut täyttävät viisi viikkoa ja oli vähän puhetta Annan kanssa, jospa kuvattaisiin niitä jälleen :) (Annalle tarkoitettu hymynaama).
Pennut ovat kasvaneet ja jälleen olisi odotettavissa madotus, melkoinen operaatio madottaa jälleen kaikki lemmikit. Kissojen kanssa tulee varmasti painimista, kun saavat Axilur-kuurin kolmena perättäisenä päivänä, siihen on varattu ruisku ja maksamakkaraa kyytipojaksi. Konnille pitäisi riittää broilerin liha ja pitkät pinsetit. Pennut, Wilma ja Ihku saavat lääkkeen jauhelihan mukana.
Niin se aika menee, vielä reilu pari viikkoa pentujen lähtemiseen....

Maanantai-illan kaatumisesta oli kuin olikin jälkiseuraamuksia ja jouduin turvautumaan lääkärissä käyntiin (Kiitos Tiina!). Ilmeisesti ei mitään vakavempaa tapahtunut, mutta sain lääkekuurin päänsärkyyn ja se auttoi myös näkökentän ongelmiin. Lääkäri tutki ja totes, että ainakin kaulassa on jotain havaittavissa mikä aiheutu ilmeisesti pään rajusta retkahtamisesta... tai jotain sinne päin... ja pitäisi ottaa rauhallisesti lähiaikoina... en muista tarkalleen kaikkea mitä lääkäri sanoi, koska minulla oli kova päänsärky sillä hetkellä päällä.
Nyt laitan vielä koirille nappulat aamuksi likoamaan ja lähden nukkumaan. Aamulla pitäisi jälleen herätä ennen pentuja, ennättäisi aamupissa ja -kakka souviin mukaan ennenkuin pentutilan papereilla on ruuhkaa.
Luvattiin aurinkoista säätä, jospa pentuja voisi totuttaa ulkoiluun... tänään valkoinen ja uros kävivät jo ulkokynnyksellä.

Aurinkoista torstaipäivää!

Ei kommentteja: