maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Lepopäivä...

Kuva 19.4.08, pennut saivat ensimmäisen kerran tuoreita naudanluita... ja hyvin maistui.
Viikonloppu takana ja päivät on menneet ihan pentujen tahtiin. Pennuilla kolmas matokuuripäivä takana ja pikkasen ovat olleet rauhallisempia. Tänään jopa erittäin rauhallisia iltapäivään saakka.
Vaikka sää ei ole juuri lämmennyt ja tuuleskelee, ovat pennut innokkaita ulkoilijoita. Valkoiselle pennulle sattui pieni vahinko tänään ulkona, tepasteli koirien vesikuppiin. Anna toi pennun heti sisälle ja sitten vain kuivattiin pyyhkeellä.
Olen yrittänyt nukkua univelkoja useilla pikku tirsoilla pois tämän päivän aikana, on ollut erittäin väsynyt olo koko päivän ajan. En saanut muuta aikaiseksi kuin altaiden viikkorutiinin.
Annoin pennuille iltasapuskan ja nyt ne nujakoi eteisessä karhupedillä. Pitää odotella, että väsyvät ja nostaa sitten pentutilaan.
Wilma joutuu "arestiin" aina ruokailun jälkeen, on alkanut oksentamaan pennuille ruuan. Muuten ihan ok ja luonnollinen juttu toi ruuan oksentaminen... se ei vain aina satu oikeaan ajankohtaan, kun olen just ruokkinut pennut.
Terveisiä Jyväskylään ja Kajaaniin, kiitos vierailusta. Huommena odottelemme Annikin saapuvan ja eiköhän me johonki järjestykseen noi nartut saada.
Hyvää Yötä... taas väsyttää...

Ei kommentteja: