maanantaina, helmikuuta 05, 2007

Maanantai aamu...

Vauhdikas viikonloppu takana.
Lauantaina vieraili Hulda ja perheineen. Hulda oli numeroa pienempi kooltaan kuin Ihkudaa, mutta reipas ja lihaksikas typy. Huldalla oli kyllä huuli pyöreänä, kun tapas leikkiessään äänekkäät Ihkun ja Wilman. Feisy ja Indi oli varmuuden vuoksi häkissä, ettei Huldalle olisi liian paljon sulattelemista uudessa paikassa. Hulda on kuulemma omassa tutussa ympäristössä dominoiva ote, meillä se ei ollut mahdollista, siitä Ihkudaa ja Wilma pitävät huolen.
Ihkudaa ja Hulda olivat kyllä niin saman näköisiä, ettei olisi erottanut helposti, ellei Huldalla olisi ollut pantaa kaulassa.
Saan myöhemmin kuvia tapaamisesta, ja ne tulee galleriaan myöhemmin. Oli mukavaa, että Huldan poppoo kävi vierailulla ja tervetuloa uudelleen.

Päivin kanssa kävimme viemässä viimeisen uros kissanpennun uuteen kotiin Ouluun. Pentu sai kaverikseen täysin valkoisen leikatun uroskissan, jonka taustalta löytyy Norjalaista metsäkissaa, sitten pistäydyimme syömässä, sen jälkeen kävästiin kaverin luona vierailulla... saimme sopimaan yhdelle ajelulle useamman kohteen..

Päivin kotisivut siirrettiin uuteen osoitteeseen, kun palvelin jolla kotisivut aiemmin olivat simahti. Kotisivuja myös vähän fixattiin ja siinä menikin pitkälle sunnuntai aamuyön puolelle ja jatkettiin vielä sunnuntaina herättyämme.

Kävimme eilen myös lenkillä, eli rämmittiin lumipyryssä läheisessä metsässä. Eilen iltapäivällä oli tosi huono ja kylmä ilma. Lunta pyrytti ja tuuli oli jäätävää, varsinki iltapäivällä.
Sääennuste lupaa että pakkaset jatkuu joten "pirttipäiviä" tiedossa. Päivän jatkumisen huomaa jo selvästi, satuin kuulemaan radiosta viimme viikolla, että Oulun seudulla päivä olisi jo 2 tuntia pidempi... jee kyllä se kevät sieltä tulee pikkuhiljaa, kunhan saadaan tämä talvi ensin "alta" pois.

Mut nyt työnpariin... hyvää ja stressitöntä päivänjatkoa!

Ei kommentteja: