maanantaina, helmikuuta 12, 2007

maanantai aamu


Uusi viikko alkanut ja uudet kujeet, olemme taas vähän lähempänä kevättä.
Kävimme lauantaina ja sunnuntaina Kantolanlahella ja Saikanväylällä lenkillä. Kuva lauantain lenkistä. Koirat pääsi pakkaspäivien jälkeen taas kunnon lenkkeilyn makuun. Aurinko lämmittää jo jonkin verran ja jäällä oli sopivasti lunta..kyllä se tästä taas lähtee.
Ihkudaalla on energiaa vaikka suurelle kylälle jakaa... sehän ei ole uusi asia ja nyt kun pääsee purkamaan energiaa lenkillä on sisäsiisteys harpannut taas aimo askeleen eteenpäin. Ihkudaa on oivaltanut jo vaihtokaupan merkityksen, tuo liiteristä puita, nappaa tilaisuuden tullen käsineet käsistä tai mistä saa ja kantaa tavaroita makupalan toivossa keittiöön. Ihkudaa muistuttaa päivä päivältä enemmän Lisaa ja pitää muistaa, että pimpelipomin ja hyppyheikin kanssa koulutuksessa pitää itse olla rauhallinen.
Pakkaspäivinä huomasi selvästi, että Muorien liikkuminen oli jäykkää. Nyt kun on taas päästy lenkille niidenkin liikkeet on versyneet ja lenkillä painatetaan snakujen perässä. Muoreilla on taas alkanut julmettu karvanlähtö... juuri kun saivat kunnon turkin päälle. Leikattujen narttujen karva näyttää vaihtuvan paljon useammin, kuin leikkaamattomien.
Tänään olisi ohjelmassa asioilla käyntiä, lenkkeilyä ja akvaarioiden siivousta. Kala-akvaarioissa kasvaa kasvit hyvin, ja harmittaa heittää ämpärillinen kasveja joka viikko pihalle.
Ja uusi Idols-tähti on syttynyt. Olen varma että seuraava Idols on Ari Koivunen, kaverilla on niin älyttömän hieno ääni... suomen euroviisuehdokkaat bliisut, onneksi Idols-skaba pelastaa laadulla.
Käytiin eilen katsomassa Roosa käppänän pentuja ja kyllä olivat suloisia kolmiviikkoisia pullukoita pienine parranalkuineen :).

Ei kommentteja: