maanantaina, kesäkuuta 20, 2011

Sateen jälkeen


Eilen satoi ajoittain tosi rankasti. Sadetta on ennätetty odottaa, sillä luonto on ollut tosi kuivaa. Oli pakko mennä ulos pällisteleen ja nauttiin rankkasateesta saunan eteisestä. Sadekuurojen jälkeen pilkisti hetken aurinko ennen seuraavaa kuuroa. Kyllä sateestakin voi nauttia :). Koko luonto näyttää puhtaammalta sateiden jälkeen.
Lauantaina saatiin Pekan kanssa tehtyä trimmerillä raivaushommia. Nurkat, rakennusten seinustat ja koirahäkki on raivattu ylimääräisestä kasvustosta. Eilen siivosin aamulla vaatehuoneen ja lähdimme sitten Autokeitaalle syömään. Se tais olla meidan ainoa yhteinen "kesälomareissu" tänä kesänä. Syöntireissulla tapasimme Pekan veljen, joka käy tänään päivän reissun lentäen Saksan Munchenissä. Torstaina alkaa sitten kolmen viikon reissu moottoripyörällä eurooppaan. Matkareitti on tosi paljon samankaltainen kuin Annikin perhellä, aloittavat kylläkin sieltä mihin Lappeenrantalaiset lopetti :)!
Annikilta tuli meili ja he ovat jo kotiutuneet pitkältä hienolta reissulta. Pääsevät viettämään Juhannusta kotosuomessa. Tervetuloa kotimaahan :)!
Jo kaksi viikkoa töitä yhteen putkeen takana ja olo on vähemmän omenainen. Tänään taidan ottaa iisisti, jos sais otettu pikku unet vielä ennen töihin lähtöä. Pienellä jännityksellä odotan olisko ylitöitä myös juhannuksena... en ole varma jaksaako kolmea viikonloppua peräkkäin tehdä töitä.
Tänään pitäisi soitella eläinlääkärille, mutta on se vaan jotenki niin vaikeaa.

Sain eilen illalla tekstarin Tiinalta, että Nada on ollut Riihimäen kaikkien rotujen näyttelyssä ROP ja sai SERTIN! Kyllä piristi kummasti ja naama oli virneessä koko loppuillan töissä! ONNITTELUT vielä kerran :)!!!!
Nauttikaa säästä kuin säästä ja pysähtykää hetkeksi kuunteleen lintujen laulua... sateen jälkeen luonto tuoksuu vahvasti KESÄLTÄ!

Ei kommentteja: