keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Eilen illalla (14.8) oli aivan ihmeelliset värit ennen auringon laskua. Aurinko oli pilven takana ja kaikki värit oli aivan "hailakat" - mutta hienot! Kuva siis Laitakarista. Laitoin muutaman kuvan Laitakari- Wilma- ja Ihku-galleriaan. Lisäksi olen laittanut uudet kuvat Wilman, Lisan ja Ihkun sivulle.
Otin eilen koirat mukaan Laitakariin ja ne oli kuin seinästä revästy. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli niin paljon, että laitoin koirat välillä jäähylle autoon. Ihku yritti survoutua raollaan olevasta auton ikkunasta ulos. Piti käydä pari kertaa komentamassa, ennenkuin se älys rauhoittua.
Ennen kotiin lähtöä Lisa ja Ihku ui ja heittelin hetken keppiä, että saivat vähän formuloida.
Otin eilen kuvatestejä ja kyllä se taitaa olla niin, että kamera on liian köpönen laadukkaisiin auringonlaskukuviin. No saapahan käydä aistimassa upeita värejä ja jos maltan jättää noi helkkarin mustaparta riiviöt kotiin... sais nauttia ja kuvat ihan omassa rauhassa. Mut eihän sitä taida osata lähteä ilman koiraa mihinkään.

Kävin päivällä Haminassa asioilla pyöräillen ja kotiin tultuani lähdin koirien kanssa mustikkaan. Kerään mustikat "puhtaina", tosi hidasta hommaa ja koirat verottaa mun mustikkasaalista valtaamalla kaikki parhaimmat mustikkamättäät. Ne syövät valtavan määrän mustikoita ja saan pitää puoliani, että saan jotain omaan astiaan.

Nyt on pakko lopettaa tämä tuherrus... mua väsyttää aivan älyttömästi, eikä järki leikkaa minkään vertaa... no onhan klo jo 0.40. Sleep well!Ei kommentteja: