tiistaina, elokuuta 28, 2007

jauhopussi hajotettu lattialle; kuka (ketkä) on syyllinen???

tässä Wilman parta
tässä Ihkun parta
Tässä Lisan parta
Kuvat on otettu koirien ulkoilun ja keittiön siivouksen jälkeen.. todistusaineisto edelleen hyvin näkyvillä.
Aamulla odotti makkarin oven takana valkopartaisia snakuja ja keittiön lattialta löytyi jauhopussi -syyllisiä ei ollut vaikea jäljittää - vai mitä? Eteisen lattialle oli silputtu rottinkinen leipäkori, se oli ilmeisesti otettu käsittelyyn ekaksi. Ja syyllisinä pidän Ihkua, sillä on tapana aukoa kaappien ovia. Aiemmin ei ole kyllä mitään "tuhoja" kaapeissa tehnyt.
Vahingot oli niin pienet, että mitään seuraamuksia ei syyllisille tullut. Turha möykätä, kun tapahtunut on tosiasia, tai niinku Tomi kertoi Laurin sanoneen - "turha käyttää enään vilkkua kun auto on ojassa".

Varmaan vähän edelläolevaan aiheeseen liitty, mutta tilasin koirille Stronghold-kuurit. Ihku niiskutti eilen ekakerran ja vielä aamulla uudestaan. Tämänaamuinen niiskutus voi liittyä jauhoihin, mutta eilinen niiskutus ei. Nenäpunkkiepäilyn vuoksi lääkitsen kaikki koirat ja kissat varmuuden vuoksi. Stronghold tehoaa myös joihinki matoihin, eikä sen käytössä ole rajoituksia ajatellen astutusta, nartun kantoaikaa tai penikointia.
Edellisen kerran madotin kaikki n. reilu kuukausi sitten. Pyyntikissat perheenjäseninä pakottaa säännölliseen madotukseen ja Wilman astutus suunnitelma vaikuttaa myös asiaan tällähetkellä.
Kissat ovat muuten hiton kranttuja ruokailijoita... ei kelpais kuin possun suikaleliha ja yksi merkki Happy Cat- ruokasarjasta.

Eilen sain sitten itsestäni irti ja kävin Ihkun kanssa koulutuskentällä. Harjoittelimme kontaktia, avoestehyppyä (matalan) sekä A-esteen ylitystä (este oli loivassa asennossa). Motivointina tietty kehut, makupalat ja patukka. Kun säädin esteitä, Ihku kulutti aikaansa hyppimällä toisen esteen yli ihan omatoimisesti. Siitä päätellen touhu oli sille erittäin mieluisaa.
Tarkkana saan Ihkun kanssa olla, on se sen verran täpinöissään, että rauhoittuminen pitää heti aluksi myös ottaa huomioon. En pitänyt Ihkua liinassa kentällä, vaan vapaana. Motivoinnilla pystyin hyvin ohjaamaan hypyt ja A-esteen ylitykset. Otin myös patukan hakemista avoesteen yli ja hyvin Ihku suoritukset teki.

Nyt päivän touhuihin, pilvisessä säässä.


Ei kommentteja: