torstaina, elokuuta 09, 2007

ruumiillista työtä...

Tänään sain työnteolla ihan hien pintaan ja vaatteissa oli sellaiset hikiraidat, ettei amerikkalaisissa elokuvissa ikinä :).
Otin Wilman mukaan ja lähdimme heti aamupäivällä ruohonleikkuuseen koulutuskentälle, joka on pelto, oli mun vuoro käydä leikkaan ruoho. Ensin paistoi aurinko, mutta meni sitten pilveen. Ei ollut niin lämmintä kuin edellisinä päivinä. Pidin reipasta vauhtia yllä pukatessa ruohonleikkuria, Wilman tutkiessa ruohikossa hajuja. Suurimman osan aikaa Wilma makoili varjossa, vaikka kentän naapuri tuli "ärsytys" touhuilleen kentän läheisyyteen koiran kanssa. Ei ollut pelkoa, että saisi Wilman lähtemään paikaltaan, koska olin antanut sille paikallaolo käskyn. Eipä päässyt urputtamaan mitään, koiran irtiolosta.

Turhia taukoja en pitänyt, mitä nyt otin pari kuvaa Wilmasta ruohon keskellä ja vettä oli pakko juoda, ettei tule huono olo. Vauhdikkaassa työssä meni reilu kolme tuntia, viimmeksi pukkasin parkkipaikan.
Kotiin päästyäni kahville ja suihkuun ja sitten alkoikin rankka sade, joka ei onneksi kestäny kauaa.

Nyt pitää lähteä koirien kanssa iltalenkille, Ihkudaa on selvästi sitä mieltä oltuaan Lisan kanssa päivän häkissä.

Heti aamusta pelastimme linnun Tursakkeen kynsistä - joo kissoilla ei ole vieläkään häkkiä. Kissat ovat yöt ulkona ja tulevat heti herättyämme yleensä sisälle. Tänä aamuna ei kissoja heti näkynyt, sitten Pekka kiinnitti huomion Ihkun käyttäytymiseen - se oli levoton ja vinkui konnien jalotteluaitauksen vieressä. Tursakehan se siellä piinasi lintua. Onneksi vesiletku oli lähellä, suihkutin Tursaketta vedellä ja lintu jäi ruohikkoon makaamaan Tursakkeen paetessa. Pekka kävi hakemassa linnun ja se oli virkeän näköinen, joten veimme sen varastoon laatikkoon levähtämään. Jonkin ajan kuluttua Pekka otti linnun laatikosta käteen ja hetken mietittyään lintu oli lentänyt reippaasti tiehensä paskantaen sitä ennen Pekan kädelle.
Ei Tursake tykännyt huonoa vesisuihkusta, vaan tuli hetken kuluttua sisälle kuten ennenkin.... keleen katti....mut silti niiiiin ihana.

Ei kommentteja: