sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

sunnuntaipäivän saldoa....

Päivästä ei todellakaan tullut aurinkoista ja helteistä...pilvistä ja hieman ripisteli vettäkin. Käytiin sienessä ja löysimme entisten lajien lisäksi Kehnäsieniä. Pekka teki maukasta muhennosta sienistä, joita ei tarvinnu ryöpätä, loput laitettiin pakkaseen.
Metsäojissa on kiitettävästi vettä ja snakut otti niistä kaiken irti, foruloitiin niin että vesi lensi ja heikompia pyörrytti. Jopa hienohelma Wilma viiletti niin ettei porukasta erottunut. Mustikoiden paljous ei lakkaa ihmetyttämästä. Jos niitä nyt ei saa pakkaseen kerättyä niin ei koskaan.

Sakemannien Pääerikoisnäyttelyssä oli kuin olikin tapahtunut...nyt kieli keskellä suuta...eräässä uroskehässä oli paljastunut eräältä koiralta laiton panta. Koira on suomalaisen ja ulkomaalaisen omistuksessa ja pannan sisäpinnalla oli ollut kolmiomaisia "piikkejä". Koira oli poistettu kehästä ja mielenkiinnolla odotan mitkä ovat sanktiot ja kenelle.
Mitähän olisi paljastunut doping-testeissä?
On se koiraurheilu niin mukavaa ja eläinystävällistä, ainakin pääsääntöisesti... noita paskapääkoiranomistajia mahtuu aina joukkoon. Mainetta ja kunniaa keinolla millä hyvänsä.

Sit käyttöluokkien urokset oli ensin kutsuttu kehään siinä järjestyksessä, miten rohkeuskoe oli mennyt (järjestystä oli tietty sit muokattu), mutta samaa ei oltu tehty käyttöluokan narttujen kanssa... on pallot vielä vähä hukassa.

Ja päänäyttelysivulla lukee edelleenki "Tulokset tulevat tänne sitten kun niitä on."- vaikka näyttely on ohi.

Kauniita unia hellepäiviä odotellessa.

Ei kommentteja: