torstaina, elokuuta 16, 2007

torstai klo 0.04..

Taas ennätti vuorokausi vaihtua, ennenkuin pääsin blogiin käsiksi.
Otin tänään Ihkun mukaan, kun lähdin käymään työpaikalla. Ensin käveltiin kylänpinnassa ja sitten Ihku sai odottaa autossa jonkin aikaa. Ennen kotiin tuloa käytiin Ihkun kanssa vielä kävelemässä muutama kilometri. Ihku on reipas, eikä sen kanssa liikkumisessa ole ongelmia... olisin vain toivonut että vastaan olisi tullut täysin vieraita koiria. Olis päässyt harjoittelemaan kontaktia ja välinpitämättömyyttä.

Käytiin sit kotoa hakemassa Wilma ja Lisa ja lähdettiin altaalle lenkille. Lisa ja Ihku kävi muutaman kerran uimassa, Wilma näyttää jättävän uintia vähemmälle... ei viitti mennä noiden räpeltäjien kanssa samoille vesille. Koirilta ei virta loppunut ja illalla ottivat yhteiset formulat ja painit pihalla.
Wilmalla ja Lisalla menee joskus vähän herkästi siihen, että kumpi on pomo... leikissäkin laittavat päätä toisen sään päälle ja pitää olla tarkkana etteivät posahda. Wilmalla on kaulassa muistona tuoreita rupia, kun kepistä tuli riitaa Lisan kanssa. Yleensä tuollainen pullistelu liittyy siihen, että juoksut on tulossa.

Ihku on ollut myöhäisillan levoton, ihan kuin sitä olisi purrut jokin ötökkä. Käärmettä en epäile, vaan ampista tai jotain vastaavaa. Olen tutkinut Ihkun läpikotaisin, mutta en huomannut mitään poikkeavaa. Ihku säpsii itikoita ja kärpäsiä ja jos sellainen lähellä pörrää laittaa heti takapuolensa lattiaan, ihan kuin takamusta suojellakseen. On vielä niin levoton, että pitää seurata sitä ennenkuin käy nukkumaan.

Nyt minulla on sitten lyhyet hiukset ja helpottunut olo :). Tais löytyä vihdoinki Iistä kampaaja, jolla voi käydä toistenki.
Vielä muutama päivitys ja sit nukkumaan. Hyvää Yötä!
Ei kommentteja: