tiistaina, elokuuta 07, 2007

helteisen maanantain ilta...

Tänään olen saanut aikaiseksi vaikka ja mitä... ainakin omasta mielestäni. Heti aamusta koirien kanssa lenkki, työjutskia, päivällä mattojen pesua painepesurilla ja konnalandian pesu sekä vedenvaihto.
Sää on suosinut ja mielestäni ei ole ollut ollenkaan liian kuuma.
Snakut joutuivat mattojen pesun ajaksi häkkiin, etteivät juoksentele pesuvedessä tai painesuihkuun.
Iltapäivällä otettiinkin sitten ilo irti kepin heitosta, kepistä taistelemisessa ja vesiletkuleikeistä. Reenasin Ihkun kanssa kepin noutoa ja istumista keppi suussa ennen luovutusta. Muuten meni hienosti, mutta luovutuksessa oli ongelmia :)... en meinannut millään saada keppiä irti.
Wimpulakin innostui vesiletkuleikistä, vaikka tassut kastui (hienohelma), Ihku ja Lisa otti kaiken ilon irti. Ihku lähti juoksemaan vesiletkun kanssa, eikä välittänyt vaikka vesi lensi pitkin selkää ja vaikka minne.
Ihkudaa oli vielä iltaruuan jälkeen sitä mieltä, että jotain pitäis tehdä... sai tyytyä perhosten jahtaamiseen pihalla.

Eipä ole näkynyt mitään keskustelua Sakemannien SPL-keskusteluissa mitään "pantalöydöstä". Suomi24 näyttäisi olevan muutama kommentti asiasta. Pääerikoisnäyttelyn tuloksetkin on sitten netissä ja kyseinen panta löydettiin urokset 12-18kk kaulasta. Toivottavasti asia on laitettu eteenpäin virallista tietä.

Nyt on päivä putkessa, kauniita unia.

Ei kommentteja: